USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку створять живий «Ланцюг єднання»

21 Січня 2024 17:05
У Луцьку 22 січня, з нагоди Дня Соборності України, об 11.00 на Театральному майдані відбудеться покладання квітів до пам’ятного стенду «Герої Небесної сотні – загинули за Єдність України».

Про це інформує пресслужба міськради.

О 13.00 за маршрутом: Театральний майдан – вулиця Лесі Українки – площа Злуки відбудеться акція «Ланцюг єднання». Метою акції є традиційне розгортання 200-метрового Прапору України з подальшою патріотичною ходою до площі Злуки.

Читати ще: «Думаю, наші особові справи були у КДБ». Історик Сергій Годлевський – про перший «Живий ланцюг» в Україні та Студентську голодівку

«Ваша участь – це важлива складова у створенні незабутнього дня єдності нашої країни, формуванні патріотичної свідомості та національної ідентичності в умовах євроінтеграції України на шляху боротьби нашого народу з російським окупантом. Нехай цей день стане днем єдності та гордості для нас усіх!» – зазначають у Луцькому міському молодіжному центрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ще не зовсім свідоми Показати IP 21 Січня 2024 17:45
Чергове заняття для ледацюг та неробів. Ще по нагоді кілька вулиць перейменують та чергового пам"ятника знесуть. А снаряд чи патрон зробити проти кацапа? Звісно, ні. В нас важливіші питання. Водимо хороводиі
дідо до Ще не зовсім свідоми Показати IP 21 Січня 2024 19:55
рпцешник пішов за кораблем...
Анонім Показати IP 21 Січня 2024 18:19
Американці день та ніч гарують. Військову зброю створюють.Європа також. Знають, що кацапія поруч. Одним украм пох...й. Дайте, мало дали. Ще дайте. І ще. А ми нічого робити не будемо. Нам всі і так винні.
волинянин Показати IP 22 Січня 2024 08:40
Просто організатори забувають, що йде війна! Які можуть бути масові заходи! А якщо раптом серйозна тривога! А День Соборності - величезне свято, було, є і буде...Незалежно від того, буде в цей день ланцюг єднання чи ні! Береженого Бог береже!!! Не треба цього забувати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus