USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку створили новий коворкінг-центр

17 Листопада 2015 10:14
Вільний простір «третє місце» – територія творчих людей, креативних ідей та нових відкриттів. Тож, аби лучани та мешканці міста могли результативно провести свій час ВОГО «Фундація розвитку громад» презентує новий проект «Третє місце».

Його суть полягає у створені коворкінг центру для мешканців міста. При цьому вартість послуг оренди приміщення не встановлена. Кожен відвідувач визначає її самостійно, в залежності від своїх фінансових можливостей, часу та видів послуг, якими він користувався.

Усі виручені від такої діяльності кошти будуть спрямовані на допомогу важкохворим діям, забезпечення потреб волинських бійців у зоні АТО та інші благодійні ініціативи організації.

Вільний простір – це відкрита атмосфера, де все безкоштовно? крім часу. Ви робите благодійні внески лише за проведений час, користуючись при цьому всіма можливостями Третього місця, при цьому кошти спрямовуються на благодійні проекти Фундації. Ми запрошуємо до нас усіх: студентів, фрілансерів, бізнесменів, професорів чи митців – у нас кожна Людина має однакові можливості.

З 9-ої ранку до 9-ої вечора у вільному просторі можна попити каву, влаштувати якийсь захід, зайнятися творчістю, попрацювати, провести презентацію чи ділову зустріч, пограти з друзями в пінґ-понґ чи просто посидіти одному, або ж у доброму товаристві, прослухати цікаву лекцію, обмінятися книжками чи придбати щось корисне в нашому Благодійному магазині.

Благодійний внесок за користування Простором складає:

24 гривні за першу та другу години (40 копійок за хвилину),

- 12 гривень за третю та четверту (20 копійок за хвилину), подальший час безкоштовний.

Для відвідувачів доступні такі можливості:

- організація власного робочого місця з високошвидкісним безпровідним Інтернетом та можливістю використання оргтехніки – проектора, принтера, сканера; кімнати обладнано офісними дошками;

- необмежені кава, чай, печиво, можна приносити їжу з собою (є холодильник), але будь-який алкоголь заборонений у нашому Вільному просторі;

- організація, проведення, супровід та модерування навчальних заходів, презентацій, зустрічей, прес-конференцій, переговорів, майстер-класів та майже будь-яких інших подій;

- анонсування події,

- створення друкованих матеріалів,

- запрошення ЗМІ,

- фото- та відеозйомка, аудіозапис заходу та надання записаний матеріалів замовнику,

- організація кава-брейків;

- організація веселого дозвілля

- цікава художня література сучасних авторів та класиків,

- великий вибір настільних ігор,

- тенісний стіл,

- дартс.

Доступ для відвідувачів вільний, для проведення заходів потрібна попередня реєстрація через групу у Facebook.

Приміщення обладнані спеціальними дошками для письма, мають бібліотеку, що постійно оновлюється, швидкісний Інтернет, весь необхідний посуд та меблі.



Контакти: Луцьк, вулиця Карбишева 1, 412. Телефон: (067) 332-88-02.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Катя Показати IP 17 Листопада 2015 10:48
Круто, жалко тільки що далеко їхати, краще б десь більш до цивілізації відкрили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus