USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан запрошують на родинне свято «Family Weekend»

27 Липня 2017 22:32
Масштабний сімейний захід – «Family Weekend» відбудеться у центральному парку Луцька 12-13 серпня.

Під час заходу відвідувачі зможуть побачити колорит різних країн, не покидаючи Луцьк, подивитися на географію та історію зовсім під іншим кутом, та провести цікаво час усією родиною.

Організатори підготували гостям «Family Weekend» цікаві творчі вечори, бібліотеку просто неба та «Територію успішного розвитку», де проводитимуть семінари, воркшопи та різні тренінги.

У рамках заходу можна буде взяти участь у безкоштовних майстер-класах, отримати консультації щодо зовнішнього вигляду, також можна буде відвідати унікальні спортивні тренування та уроки мови.

Під час сімейного свята можна не лише весело і корисно провести час, а й долучитися до благодійності. Благодійний Фонд «Серце на долонях» спільно із командою «Майстерні успіху» Юлії Дейнеки за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міськради під час заходу збиратимуть кошти для новонароджених недоношених діток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus