USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку таксі вдарилося в тролейбус. ФОТО

25 Квітня 2016 12:12
Дорожньо-транспортна пригода сталася у Луцьку по проспекті Волі, поряд із виїздом із вулиці Шопена.

Про це пише ВолиньPost.

"Тролейбус перелаштовувався в інший ряд. У цей час таксист надто поспішав, тому вдарився заднім правим крилом в тролейбус.

Ми вже зібрали пояснення, зараз намалюємо схему ДПТ і будемо продовжувати розслідування. Автомобіль буде забраний на арештмайданчик. Попередньо винен водій "Фольксвагена", - розповів командир третьої роти патрульної поліції Луцька Микола Твердяк.

Окрім цього, поліцейські зафіксували ще одне порушення поблизу місця пригоди. Водій буса здійснив зупинку на пішохідному переході.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у прес-службі патрульної поліції, на обох водіїв склали протоколи за статтею 124.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Свідок Показати IP 25 Квітня 2016 12:21
Ці бовдури парковщикипоставили патрульку 0667 та 0620 так що на перехресті став затор, жодного конуса чи знака про ДТП не має(( штрафуйте один одного!!!
таксист дебил Показати IP 25 Квітня 2016 22:26
большинство водителей с правого ряда едут прямо а с левого поворачивают на шопена.там сужение дороги и тролейбус ехал по правилам а пр**урок летел на красный с левого прямо.в кармане надо поставить полицейских и за сутки будет до тысячи нарушений.половина проезд на красный
Дебіл ти до таксист дебил Показати IP 26 Квітня 2016 21:46
З лівого ряду на даному світлофорі не заборонено рух прямо а при перелаштуванні в інший ряд необхідно інколи в дзеркало заднього виду заглядувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus