USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку «тремтів» будинок через несправну газову колонку

1 Вересня 2016 20:58
Мешканці будинку по проспекту Грушевського, 6а ввечері, 1 вересня, у Луцьку змушені були вийти на вулицю, адже остерігалися обвалу власної оселі.

Жителі п'ятиповерхового будинку більше години чекали на подвір'ї, поки рятівники та поліція дістануться до квартири їхньої сусідки, пише Волинь24.

Як розповіли очевидці, з квартири самотньої пенсіонерки йшла вібрація, від якої "тремтів весь будинок". Із однієї з квартир лунав гучний гуркіт, а прилеглі стіни та газові труби трусилися через несправну колонку.

Стурбовані мешканці викликали газову службу та рятувальників, проте оперативна група не могла потрапити до квартири.
90-річна бабуся, що тут проживає - прикута до ліжка, бо нещодавно зламала ногу. Ключі від квартири є лише в жінки, яка доглядає за пенсіонеркою, проте та не відповідала на дзвінки.

Працівнику ДСНС довелося проникати в квартиру, яка розташована на третьому поверсі, через вікно.
За якийсь час перебування в квартирі начальник чергової зміни ДСНС Андрій Бородчук ліквідував вібрацію.

Повернувшись із квартири, яку так і не вдалося відкрити, знову через вікно він повідомив, що вібрація йшла від газової колонки, яка так відреагувала на поломку в системі водопостачання. Свого додав й відкритий кран з водою.

Пенсіонерка не постраждала. Оскільки від колонки не було запаху газом, сусідам дозволили повертатися в будинок.

Прикута до ліжка жінка так і лишилася за зачиненими броньованими дверима і без контакту із жінкою, в якої є єдиний екземпляр ключів.

Наразі невідомо, чи опікується жінкою спеціальна соцслужба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
vasilisa Показати IP 1 Вересня 2016 21:51
Та інфа, яка подана, брєд бабусі зі старого ринку. Де розвиток подій, де причина, чим завершилася подія? Ви що перегрілись ??? Сором!!!!!!!! Міняйте журналістів-двійочників. Більшого дибілізму не читав. Ні коментарів реальних людей, ні МНСу, ні газівників - чортівня. ФУ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus