USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку шукатимуть, хто зніс зупинку на Теремнівській

18 Серпня 2015 15:20
Криту зупинку для громадського транспорту знесли два місяці тому, тепер лучани поважного віку «печуться» на сонці, мокнуть під дощем та не мають де присісти, коли чекають на маршрутний автобус. Містяни скаржаться, що така ситуація виникла через горе-бізнесмена, який встановив поряд тимчасову споруду.

Про це йшлося під час прийому громадян у заступника Луцького міського голови Лариси Соколовської сьогодні, 18 серпня, в Центрі надання адміністративних послуг у Луцьку.

На прийом до посадовця прийшов Микола Ігнатович, він розповідає, що раніше стояла хороша крита зупинка, яка захищала людей від вітру, дощу, а зараз її немає. І вже два місяці, розповідає лучанин, на розі вулиць Теремнівська-Рівненька стоїть каркас зупинки.

«Ми усі приходимо з дачі на цю зупинку, там сонце пече, ніде присісти, а нам по 80 років і більше. А поряд встановили кіоск, зупинки тепер немає. Як так може бізнес чинити з нами, старшими людьми?!», - озвучив проблему Микола Ігнатович.

З цього приводу головний архітектор Луцька Леонід Герасимюк повідомив, що його управління раніше не погодило встановлення кіоску, бо там має бути фірмова зупинка від заводу «Іскра», втім, бізнесмен звернувся в суд й отримав бажане.

Аби це питання врегулювати, начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк запропонував у документах погодження вписати зобов’язання для підприємця, згідно з яким він має облаштувати зупинку громадського тарнспорту.

Окрім цього, Лариса Соколовська зауважила, що вона звернеться в муніципальну дружину, аби там перевірили, куди зникла встановлена раніше зупинка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus