USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку ЦНАП надаватиме більше послуг

3 Квітня 2019 10:10
В обласному центрі Волині оновили реєстр адміністративних послуг, які надаватиме ЦНАП. Зокрема, ця потреба виникла у зв’язку із змінами у законодавстві.

Про це йшлося 3 квітня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, у зв'язку із змінами у профільному чинному законодавстві відбулися зміни в назвах адміністративних послуг, суб’єктів надання послуг, а також в кількості послуг ряду суб'єктів надання, у зв’язку з розширенням їх повноважень.

Як зазначила директор департаменту ЦНАП Лариса Карп'як, ЦНАП розширив спектр адміністративних послуг долучивши послуги Волинського обласного центру зайнятості, Регіонального сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області, Головного територіального управління юстиції у Волинській області та інших суб’єктів надання адміністративних послуг.

Зокрема, це дозволить реалізувати вказівки уряду з приводу того, що найпопулярніші послуги різних груп повинні надаватись в одному місці - через ЦНАП, при цьому юридичні механізми включення (залучення) різних груп адміністративних послуг до ЦНАП різняться.

Таким чином, члени виконкому вирішили затвердити реєстр адміністративних послуг, що надаються через департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus