USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку туристи здолали «смугу перешкод»

11 Квітня 2016 16:06
Понад 150 юних туристів - школярів з Луцька, Луцького, Рожищенського, Ківерцівського районів, вихованців туристсько-краєзнавчих гуртків взяли участь у змаганнях «Весняний тріатлон». Змагання, які організував обласний Центр туризму, спорту та екскурсій, відбулися 10 квітня 2016 року в Ботанічному саду поблизу Палацу учнівської молоді.

Вже стало хорошою традицією під час відкриття масових заходів виконувати самостійно гімн України під час підняття державного прапору, що допомагає у вихованні почуття патріотизму в молоді.
Кожна дитина могла випробувати свої сили у пішохідному, велосипедному туризмі та спортивному орієнтуванні. Цікаві дистанції підготували організатори. Наймасовішими були старти на туристській «Смузі перешкод», де юні спортсмени демонстрували свої вміння і навички, набуті під час навчання у гуртках.
Паралельно відбувались і змагання зі спортивного орієнтування, у яких взяли участь більше сотні дітей.

За допомогою карти, яку учасники отримували на старті, необхідно було віднайти задану кількість контрольних пунктів, розташованих на схилах поблизу дитячої залізниці. Прихильники велосипедного спорту теж мали можливість показати свою вправність у фігурному водінні велосипеда на облаштованому майданчику зі спеціальними перешкодами біля Палацу учнівської молоді.
Азарт від участі в змаганнях, хороший настрій від спілкування з друзями та хороша сонячна погода залишили приємні враження у кожного. «Цікаве, насичене та змістовне дозвілля на природі якнайкраще впливає на формування здорового способу життя», - зазначають у обласному Центрі туризму, спорту та екскурсій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus