USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку – творчий вечір, присвячений творчості Андруховича. АНОНС

17 Лютого 2014 08:00
Мистецький захід, присвячений творчості Юрія Андруховича, відбудеться у Луцьку.

Так, 21-го лютого о 17:00 творче кафе «Druzi Forever» запрошує лучан до мандрів сферами ірреального, потаємними думками, сміливими образами, неймовірними дивами.

В учасників заходу буде можливість краще познайомитися з творчістю письменника, дізнатися цікавинки з його життя. Про це повідомляють організатори - Артистичне луцьке культурне об'єднання ("АЛКО").

«Це уже другий захід, що я організовую. Але це лише початок, творчий пошук не повинен знати меж, тож приурочувати вечір п’ятниці нонконформним літературним віянням стане своєрідною традицією», - каже організатор заходу Оля Ластівка.

Строкатими штрихами закарбуються у вашій пам’яті: дві театральні постановки, юні декламатори, актуальне відеоінтерв’ю з письменником, фотослайди, непересічні критичні зауваги. Окрім того, невгамовна фотограф Дарія сповна потішить вас файними світлинами.

«Програма цього літверчора не розчарує навіть найвибагливіших. Адже сама постать пана Андруховича налаштовує на екстраординарність», -- підкреслює Олександр, поціновувач сучасної літератури.

Як запевняє організаторка, на десерт вечора кожен з присутніх отримає окремий месидж і натяк до певних дій від самого Андруховича. Контакти: [email protected] – е-мейл організатора; http://vk.com/lit_vechir2-- зустріч у соцмережі «Вконтакте».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus