USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Від сьогодні у Луцьку тимчасово зупинили рух транспорту вулицею Наливайка

1 Листопада 2023 10:21
У Луцьку через ремонт залізничного переїзду з 1 листопада і до закінчення робіт буде тимчасово зупинено рух транспорту вулицею Наливайка.

Про це повідомили у міськраді.

Зокрема, рух перекриють на ділянці від будинку № 45 до будинку № 47а.

Рух автобусного маршруту № 19 «Окружна – с. Сапогове» у прямому та зворотному напрямках буде здійснюватися: вул. Гордіюк, вул. Ківерцівська (м. Луцьк), автомобільна дорога Р-14 (військовий аеродром), вул. Ківерцівська (с. Прилуцьке).

Тимчасово, до закінчення ремонтних робіт, рух автобусів вказаного маршруту не буде здійснюватись вулицями Конякіна, Карбишева, Наливайка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 31 Жовтня 2023 19:10
Люди-українці, може не треба писати про військовий аеродром, хоч і непрацюючий, під час воєнного стану. Уже ж був досвід подібних писань і наслідків. Мабуть треба відповідні інструктажі від спеціалістів у цій сфері.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus