USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На вулиці Наливайка в Луцьку облаштують дві нові зупинки

20 Січня 2021 11:56
На численні прохання громадян на вулиці Наливайка додатково розмістять дві зупинки громадянського транспорту.

Про це йшлося 20 січня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Члени виконкому розглянули проєкт рішення Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.05.2019 №295-1 «Про затвердження переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень».

«Ми вносимо в перелік дві зупинки на вулиці Наливайка у зв’язку з тим, що відстань між наявними на сьогодні зупинками становить два кілометри. Тому є потреба додатково влаштувати дві зупинки, аби громадянам було ближче діставатися до будинку чи зупинки», – сказав керівник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов.

Він додав, що йдеться про фізичне облаштування зупинки «Нова пошта» на вулиці Наливайка навпроти будинку №43 та зупинки «Вул. Наливайка Переїзд» на вулиці Наливайка 49.

Луцький міський голова Ігор Поліщук дав відповідне доручення департаменту житлово-комунального господарства, аби той встановив за вказаними адресами зупинки, аби «люди в належних умовах могли чекати на транспорт».

Окрім того, проєкт рішення передбачає перейменування двох наявних у місті зупинок: «Медколедж» – на «Волинський медичний інститут»; «вулиця Станіславського» – на «Церква Фіміам».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus