USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку учасникам АТО позачергово виготовляють закордонні паспорти

28 Лютого 2017 10:50
Відділ по роботі з учасниками АТО та членами їх сімей департаменту соцполітики відзвітувався за роботу.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді 28 лютого.

Директор департаменту соцполітики Тетяна Книш повідомила, що відділ, який працює з учасниками антитерористичної операції, розташований на першому поверсі у 101 та 103 кабінетах.

З її слів, найбільше учасників АТО зверталися за видачею довідок про перебування на обліку в Єдиному державному реєстрі осіб, що мають право на пільги, включенням у Програму забезпечення житлом на умовах співфінансування, надання матеріальної допомоги з міського бюджету.

Також стало відомо про те, що кожного вівторка та четверга з 8 до 9 години запровадили «годину АТО». В цей час атовці мають змогу позачергово виготовити закордонний паспорт у ЦНАПі, попередній запис для цього відбувається у відділі по роботі з учасниками АТО та членами їх сімей.

Крім того, в департаменті планують проводити тренінги з дружинами учасників АТО, для вирішення питання збереження сімей.

«Більшість дружин – молоді мами, які кажуть, що не можуть відвідати тренінг, бо не знають на кого залишити дитину. Тому ми вирішили забавляти дітей, поки вони спілкуватимуться з психологом. Уже є домовленості з однією із місцевих піцерій, що на цей час діток забиратимуть на майстер-класи», - пояснила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Патріот Показати IP 28 Лютого 2017 11:02
А для чого учасникам АТО закордонні паспорти? Вони ж боролися за незалежність і процвітання неньки України. Вот Україна вже стала супер державою, для чого кудись їхати я не розумію. Бухати ж і в нас не дорого.
АТОшник до Патріот Показати IP 28 Лютого 2017 12:33
Ти не пАТРІОТ, ти Бот!
Всезнайко Показати IP 28 Лютого 2017 12:36
Все рівно їм візу ніхто не відкриє...
АТОшник до Всезнайко Показати IP 28 Лютого 2017 12:46
А чому не відкривають саме АТОшникм? На скільки мені відомом зараз візи взагалі мало кому відкривають, особливо в Чехію.
Кастрюлька до АТОшник Показати IP 28 Лютого 2017 13:19
Через тих дурнiв й не вiдкривають. При кровавому тиранi тiльки питали: На скiльки вам, на три, на п'ять?
Мда... Показати IP 28 Лютого 2017 14:45
Чому Україна не Франція? Всі ці АТОшники - контрактники і отримують зарплату, а отже це - робота. Чому Франція ніколи не давала і не дає своїм легіонерам пільг? Відповідь: фінансово вони в 20 раз ліпше забезпечені за інших громадян і на війну їх ніхто не жене, вони самі йдуть. Ще одне - коментар зверху - дійсно, чому їм дають закордонні паспорти взагалі? Патріоти з України не втікають - патріоти в Україні до скону лишаються
Читач Показати IP 28 Лютого 2017 20:03
А що заважає учаснику АТо виготовити паспорт на загальних умовах?
Віктор Показати IP 28 Лютого 2017 22:42
А що жаба зелена рапуха така !!! Не дає спокою!??? Страхуються військові тому що недай бог лікування краще дай реабілітацію там пройти можливо !!!! А атошнік треба поки він здоровий та живий! А жаба то велика????? Військомат допоможе бажаєш і ти атошніком станеш!!!!!
ок до Віктор Показати IP 1 Березня 2017 23:14
Оце правда! А ще, чому хтось думає,що хтось хоче тікати? По собі судять? Військовим не так просто вирватись, щоб зробити документи. Коли є визначений час і день-простіше. Крім реабілітації може хтось хоче з сімєю на відпочинок зїздити у відпустку. Чому нє? Не заслужили?!!!! Підтримую-хочеш мати пільги-шуруй у військомат. Спробуй.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus