USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку потребують мільйон гривень для видачі паспортів

23 Лютого 2016 12:27
Обладнання, яке дозволяє приймати документи для оформлення ID-паспортів та закордонних паспортів, хочуть придбати за кошти міського бюджету.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 23 лютого.

Депутати розглянули проект змін до бюджету міста на 2016 рік. Як повідомила директор департаменту «центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як, потреба виділення коштів у розмірі мільйона гривень виникла у зв’язку з тим, що обладнання, яке забезпечує видачу закордонних паспортів та ID-паспортів належить Державній міграційній службі. Це обладнання заберуть із закладу та залишать за ДМС, яка надалі займатиметься біженцями, мігрантами та переселенцями.

Отже, виникає необхідність придбання обладнання,

яке буде використовуватися для реєстрації та перереєстрації громадян, а також для видачі паспортів. Кошти потрібні, окрім придбання обладнання, на облаштування нових робочих місць (130 тисяч гривень на обладнання та 870 – на відкриття нових робочих місць).

Протягом минулого року у ЦНАПі прийняли 13 тисяч вхідних пакетів документів на закордонний паспорт. Таким чином, заробляють до 7,5 мільйона гривень на місяць.

Якщо працюватимуть 5 спеціалістів, зможуть приймати щодня не 80 пакетів документів, а до 200 і таким чином, заробляти більше коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Галка Показати IP 23 Лютого 2016 12:52
вже зовсым ох**лы
Patrik Показати IP 23 Лютого 2016 14:56
Нарешті визріла конструктивна думка! Похвально... Надіюсь на оперативне впровадження намічених заходів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus