USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку стартував дев'ятий «Бандерштат»

31 Липня 2015 12:21
Фестиваль українського опору «Бандерштат» розпочався на іподромі, що у Парку відпочинку імені Лесі Українки. Згідно з даними організаторів, за день до відкриття в наметове містечко вже прибуло близько тисячі гостей. Зранку до них долучились ще не менше декількохсот.

Ось уже котрий рік підряд «Бандерштат» залишається фестивалем вільним від алкоголю. До останнього часу тут можна було придбати лише пиво, проте цьогоріч янтарний напій внесли до списку алкогольних. Тому любителям «градусу» доведеться компенсувати його відсутність квасом, який реалізовують тут же. На вході гостей дійства ретельно перевіряє охорона, тому пронести з собою алкоголь практично неможливо.

Більшість гостей – бекпекери, проте є й такі, хто вирішив ці три дні провести з комфортом. З собою вони везуть валізи, розкладні столи, портативні кухні.

Потроху завершують приготування продавці сувенірів та національної атрибутики. Тут, окрім іншого, можна придбати каремати, іграшки, національний одяг.

Триває саунд-чек, проте послухати перші мелодії вже виходять гості з наметового містечка.

За станом на 11:30, тут вже розмістилося декількасот палаток. У містечку кипить життя: люди готують їсти, колють дрова для вогнища, розкладають речі. Ті, хто вже встиг «підкріпитися», збираються на перші гутірки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
пр Показати IP 31 Липня 2015 14:21
и никто не моется...
лучанка Показати IP 31 Липня 2015 15:48
в мене теж виникло аналогічне питання... А як же правила гігієни... 3 дні в палатках, літом і без душу......
Анонім Показати IP 31 Липня 2015 19:20
Скільки того літа
Лучанка Показати IP 1 Серпня 2015 08:49
так в чому патріотизм? Зібралась молодь попити-погуляти. Це патріотизм по-Гузівські
Організатор до Лучанка Показати IP 4 Серпня 2015 21:56
Нагадаємо - фестиваль безалкогольний. Якби були присутні - відчули б різницю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus