USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в 17-річного юнака знайшли 6 згортків з наркотиками

5 Жовтня 2020 11:18
Луцькі патрульні за вихідні виявили чотирьох осіб із, ймовірно, наркотичними речовинами.

У суботу, 3 жовтня, патрульні з роти тактико-оперативного реагування отримали виклик про порушення тиші на вулиці Бенделіані.

Прибувши на місце події, патрульні виявили трьох осіб до яких, відповідно до ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію», застосували поліцейський превентивний захід поверхневу перевірку. Під час якої в 17-річного хлопця виявили електронні ваги та 6 згортків невідомої речовини, ймовірно, наркотичної.

Цього ж дня ТОРівці у парку 900-річя Луцька виявили групу осіб. Під час перевірки в одного з чоловіків виявили пачку від цигарок, в якій знаходився згорток із подрібненою речовиною зеленого кольору, рослинного походження, зовні схожа на наркотичний засіб – канабіс.

Наступного дня поліцейські роти ТОР отримали виклик про бійку на проспекті Відродження, де виявили 35-річного чоловіка, який мав явні ознаки сп’яніння. У нього інспектори виявили 2 поліетиленові пакети з білою порошкоподібною речовиною, зовні схожою на наркотичну – амфетамін, та 1 поліетиленовий пакет із зеленою подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на наркотичну – канабіс. А також знайшли кастет.
А цієї ночі патрульні отримали орієнтування про те, що в автомобілі Volkswagen Passat, який їхав у Луцьку, можливо, є наркотичні речовини.

Під час зупинки автомобіля на вулиці Набережній невідома особа із передніх пасажирських дверей викинула поліетиленовий пакет білого кольору. Патрульні встановили, що він може містити наркотичні речовини.
У всіх випадках патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

Нагадуємо, що, відповідно до ст. 307 КК України, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus