USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в ДТП постраждала 7-річна дитина

15 Серпня 2016 14:54
У дорожньо-транспортних пригодах в Луцьку постраждала 7-річна школярка та пенсіонер, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

У суботу, 13 серпня, близько 16 години на вулиці Дубнівській 51-річний житель села Седлище Любешівського району, керуючи автомобілем «Citroen Berlingo», допустив наїзд на 7-річну школярку. Внаслідок ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували в обласну дитячу клінічну лікарню. У дівчинки виявили забій лівої нирки та грудної клітки, множинні садна кінцівок.

Цього ж дня, на проспекті Відродження 30-річний житель села Липини, керуючи автомобілем «Toyota Camry», здійснив наїзд на велосипедиста, 70-річного місцевого жителя. Постраждалого літнього чоловіка госпіталізували в нейрохірургічне відділення Луцької міської клінічної лікарні. В нього виявили закриту черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку.

За даними фактами відкрили кримінальні провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Як не вміли писати т Показати IP 15 Серпня 2016 16:59
"Седлище" - Це що таке???
Леді до Як не вміли писати т Показати IP 15 Серпня 2016 17:30
Це назва села. Писати вміють, а от ти бачу навіть гуглос користатись не змогло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus