USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в двох садочках та школі планують встановити ІТП

25 Жовтня 2019 10:54
Енергозберігальні заходи планують провести у луцьких садочках № 6 та 23, а також в школі № 20.

Про це йшлося 25 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Як зазначила керівниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, управління бере курс на те, аби економити кошти, впроваджуючи різні технології, зокрема енергозберігальні.

Як було зазначено, у садочках № 6, 23 та 20 школі планують встановити ІТП та утеплити цоколь, що дозволить економити кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 25 Жовтня 2019 12:45
Тепер питання: дуже чудово щоб усі встановили собі індивідуальні теплові пункти та в квартири котли. Я за це на всі 100, проте дивно чути коли про це говорять чиновники. Котельні розраховані на певний об'єм споживачів і втрата споживачів несе тим котельням збитки. Виходить що чиновники собі на одній руці малюють нігті, а на другій відламують пальці. Інше діло якби закрили котельню, а всім споживачам встановили індивідуальне опалення. Принаймні в статті я такого не прочитав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus