USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мешканці багатоквартирних будинків на вулиці Кравчука в Луцьку отримають нові індивідуальні теплові пункти

3 Жовтня 2020 16:08
Заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та керівництво ДКП «Луцьктепло» вкотре зустрілись із лучанами, що мешкають у багатоповерхових будинках, де безкоштовно встановлять індивідуальні теплові пункти (ІТП).

Про це повідомили у луцькій міській раді.

Очільників міста зустріли мешканці багатоквартирних будинків на вулиці Кравчука, 42. Привітавши присутніх, Ігор Поліщук розповів, що встановлення ІТП дозволить їм заощадити до 30% від тієї суми, яку вони сплачували за тепло раніше. Окрім того, у їх під’їздах будуть встановлені балансувальні клапани, що регулюватимуть рівномірну подачу як на перший, так і на останній поверх будинку. ІТП встановлюється безкоштовно, за умовами програми співпраці Луцької міської ради, ДКП «Луцьктепло» та Євробанку.
У свою чергу, Григорій Недопад наголосив мешканцям будинків на необхідності погашення наявної заборгованості за теплоносій. Він додав, що на разі обладнання готове до встановлення, а всі роботи будуть проведені ще до початку наступного опалювального сезону.
Також посадовці завітали до мешканців багатоквартирного будинку на вулиці Кравчука, 34, де також буде встановлено ІТП.

Абонентська оплата за його обслуговування становитиме до 20 грн на місяць з кожної квартири, більше ніяких фінансових витрат мешканці не нестимуть. При цьому люди отримають ряд суттєвих переваг - ІТП найвищої якості від італійського виробника, економія на опаленні до 30%, збалансована подача теплоносія з однаковим тиском для всіх квартир, регуляція обігріву при потеплінні чи похолоданні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 3 Жовтня 2020 18:33
Нема навіть про що коментувати.
Василь Показати IP 4 Жовтня 2020 18:26
"ІТП найвищої якості"!!!!!!І що там найвищої якості-насоси?Але всім відомо,що найвищої якості насоси в німців,а не в макаронників.І ефективність ІТП визначається не обладнанням-а встановленням відповідних радіаторів до тем. графіка 75/55.А для цього потрібно спочатку змінити проекти теплопостачання будинків. Оптимізм-це добре,але ще є інженерний розрахунок,який не можуть зробити так звані"інженери "Луцьктепло.Хоча б для свого одного ІТП!!.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus