USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку в комендантську годину спіймали п’яного водія Opel: його оштрафували на 51 тис. грн та на 10 років позбавили прав

25 Грудня 2023 23:06
Покарання у виді значного штрафу та позбавлення водійського посвідчення отримав водій, якого спіймали у Луцьку в стані алкогольного сп’яніння. Раніше чоловіка вже позбавили права сідати за кермо.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, 12 листопада близько третьої години ночі Дмитро Ю. рухався на Opel Vivaro перехрестям вулиць Карпенка-Карого та Задворецької. На автомобілі не горіли лампи задніх габаритних ліхтарів.

Читати ще: Десять років без прав та 51 тис. грн штрафу: у Луцьку водій-п’яничка отримав чергове покарання

Коли водія зупинили правоохоронці, то з’ясувалося, що він був нетверезий та взагалі не мав права сідати за кермо, адже 1 травня був позбавлений права керування на п’ять років.

Дії Дмитра Ю. кваліфікувализа ч. 4 ст. 121, ч. 5 ст. 126, ч. 3 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. В судове засідання він не з’явився.

Докази підтвердили вину правопорушника, тому суд оштрафував його на 51 тисячу гривень та на 10 років позбавив права керування транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus