USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку в районі 33-го – небезпечний люк

12 Грудня 2015 19:00
У Луцьку в районі 33-го дитина ледве не впала у відкритий каналізаційний люк, що знаходиться прямісінько посеред тротуару. Так, небезпечний, нічим не огороджений отвір в асфальті можна побачити навпроти храму Всіх Святих землі Волинської, що поруч із гіпермаркетом Там-Там.

Триметрову «дірку» в асфальті зауважила мама трьох дітей, лучанка Ольга Б., яка, відвідавши із сином Данилом дитячу поліклініку, поверталась додому:
«Часто дітки полюбляють бігти попереду батьків, але ж так можна упасти в люк і покалічитись. Шокує й те, що «дірку» жодним чином не огородили, не поставили жодної позначки чи попередження про небезпеку. Що вже й казати про вечірню пору. Тоді вже у небезпеці й життя дорослих, адже в темноті вгодити в таку яму – простіше простого», - обурюється лучанка.
Так чи інакше, але за станом на 15 годину 12 грудня каналізаційний отвір так і залишається відкритим. Вважаючи на те, що у суботу жодна із владних структур міста не працює, Інформаційне агентство Волинські Новини не змогло взяти жодного коментаря стосовно інциденту у відповідальних за це осіб.

«Я щиро сподіваюсь, що до понеділка цієї халепи посеред тротуару більше не буде, і що за цей час ніхто із містян не отримає травм через недбалість комунальних служб», - каже молода мама.

Тож, редакція сайту стежитиме за розвитком ситуації й надалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Patrik Показати IP 12 Грудня 2015 20:42
Небезпечний колодязь, а не люк... На жаль, такі колодязі по Луцьку зустрічаються не так вже й рідко і, до речі, не тільки в районі 33-кварталу.
кузя Показати IP 12 Грудня 2015 20:51
«Я щиро сподіваюсь, що до понеділка цієї халепи посеред тротуару більше не буде, і що за цей час ніхто із містян не отримає травм через недбалість комунальних служб», - каже молода мама. Яка зворушлива турбота про "містян". А що, турботлива "містянка" , зробила щоб інші діти не потрапили в цей отвір??????? (зателефонувала на гарячу лінію міської ради, в МНС, чи просто кинула гіляку на отвір???)
Ас Показати IP 12 Грудня 2015 20:54
Посадити на нічьку відповідального на наступний день проблема вирішиться бо якщо ні знову його на нічь садити
Анонім до Ас Показати IP 12 Грудня 2015 21:39
В отвір
Просто мама Показати IP 12 Грудня 2015 21:23
Цирк поїхпв, відкритий колодязь лишивши.
15-80 Показати IP 12 Грудня 2015 21:52
Вказана проблема ліквідована. Однак повідомлення про це ( до публікації на "Волинських новинах") від мешканців міста не надходило. У випадку виникнення подібних ситуацій просимо телефонувати на оперативну службу міського голови 15-80.
Небайдужий Показати IP 13 Грудня 2015 13:28
На сайті міської ради повідомити про проблему не вдається--не працює ресурс http://www.lutskrada.gov.ua/grupa-operatyvnogo-reaguvannya-15-80, тому озвучую так: на проспекті Відродження на тротуарі біля супермаркету " Наш край", ближче до зупинки громадського транспорту---наявна велика яма під бруківкою внаслідок вимивання водою, неодноразові звернення і в міську раду і в ОДА, зі слів продавців прилеглих кіосків, успіху не мали. То як довго і до якого часу чекати---до біди???? Надіюсь 15-80 зверне увагу на це повідомлення
15-80 до Небайдужий Показати IP 14 Грудня 2015 18:23
Інформація взята до відому та передана в ДЖКГ Луцької міської ради для виконання.
до кузі та до 15-80 Показати IP 13 Грудня 2015 15:12
Свідомі громадяни ПОСТІЙНО повідомляють про ями, просадки, провалля, відкриті люки. Зробіть МОНІТОРИНГ звернень: скільки виконано робіт за зверненнями - думаю, що до 40%. і ще - чому тільки міська влада має рішати всі ці проблеми,- в кожного люка є ВЛАСНИК, ями теж хтось копає з чійогось дозволу. А ХТОСЬ має це КОНТРОЛЮВАТИ, і не через день-два, а ПОСТІЙНО !!!!!
Лучанка Показати IP 16 Грудня 2015 23:01
На рахунок ями на пр.Відродження, навпроти магазину "Софія" мешканці вже пів року телефонують і керівництво міської ради про це знає, але віз і нині там. Я сама перевіряла на "15-80", всі звернення існують і були передані керівництву. Чому не виконується - це інше питання. Гроші взяли а недоліки виправляти не потрібно. Нехай люди травмуються. Добре хоч працівники водоканалу плитою накрили. А ДЖКГ для чого існує? Хіба без їхнього дозволу могли вкладати бруківку?
Ніна до Небайдужого до Лучанка Показати IP 16 Грудня 2015 23:12
А ви часом не в магазині тому працюєте що так обізнані?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus