USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку в скутериста алкоголю в крові було в 16 разів вище норми: у водія забрали посвідчення

3 Лютого 2022 22:49
У Луцьку в скутериста, якого спіймали п’яним за кермом, на один рік відібрали водійське посвідчення та оштрафували на 17 тисяч гривень. Доза алкоголю в його крові перевищила норму в 16 разів.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду Волинської області.

17 вересня минулого року після опівночі водій у нетверезому стані рухався скутером YAMAHA вулицею Потебні. Огляд на стан сп'яніння проводився на місці зупинки із застосуванням приладу «Alcotest 6810». При освідуванні були присутні двоє свідків. Результат тесту показав 3,20 %о.

Читати ще: Доза алкоголю перевищена у 12 разів: на Волині мотоцикліст заплатить 17 тисяч за п’яне водіння

Під час судового засідання водій скутера повністю визнав свою вину. Тож суд на рік позбавив його водійського посвідчення та оштрафував на 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus