USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вчителі та батьки школярів змагалися за кубок з мініфутболу

26 Вересня 2020 13:04
22-24 вересня в Луцьку відбувся турнір з мініфутболу на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» серед учителів та батьків школярів. Такі змагання проводять уже втретє.

У турнірі взяли участь 12 луцьких шкіл. А до фіналу, який відбувся 24 вересня, увійшли чотири команди – гімназії №21, ЗОШ №11, НВК №26 та НВК №9. Вони й змагалися за право бути найкращими, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».
Капітан команди НВК № 26 Ігор Кравчук каже: хоч після карантину трохи важко повернутись у спортивний режим, та такі турніри він завжди підтримує.

«По-перше, це лояльність між батьками, спілкування. Все-таки створюється якийсь колектив, напрацьовуються взаємини, – вважає він. – Простіше, напевно, тоді якісь справи робочі, шкільні залагоджувати. Я думаю, що таких турнірів треба побільше. І буде круто».
«Такі змагання Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» проводить щорічно, вони вже стали традиційними. І всі залюбки чекають, щоб зібратися й позмагатися», – розповів керівник програми Фонду «Волинь спортивна» Дмитро Піддубний.

До речі, Дмитро й сам вирішив взяти участь у змаганнях. Його син навчається в Луцькому НВК №26, тому, каже, від пропозиції поганяти м’яча за честь школи відмовитися не зміг.
«Я радо відгукнувся, адже потрібно представляти школу, та й хочеться, щоб син рівнявся на мене і також тренувався. Адже спорт – це здоров’я», – додав тато-спортсмен.
Боротьба за кубок Фонду була запеклою та непередбачуваною. утім, як відомо, переможцем може бути лише один. За результатами змагань перше місце виборола команда НВК №9. До слова, ця команда опиняється на найвищій сходинці п’єдесталу вже третій рік поспіль.
На другому місці опинилася команда НВК №26, на третьому – гімназії №21, а четверте місце дісталося ЗОШ №11.

Найкращим бомбардиром турніру визнали Тараса Кабанова (НВК №9), найкращим воротарем – Ігоря Лєщенка (гімназія №21), найкращим нападником – Ігоря Кравчука (НВК №26).

Команди-призери отримали дипломи, медалі та кубки. А кожній команді презентували брендовані футбольні м’ячі від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus