USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Луцьку визначили переможця Літньої ліги Волині з мініфутболу U-15. Фото

7 Жовтня 2023 16:22
У Луцьку завершилися ігри Літньої ліги Волині з мініфутболу. Упродовж чотирьох місяців дев’ять команд визначали переможця у віковій категорії U-15. Кращими стали хлопці з «Боратина».

Організували проведення змагань Асоціація футзалу Волині, підтримку надали департамент молоді та спорту Луцької міської ради та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Згідно з регламентом, команди зіграли між собою два кола. Чемпіон визначався за найбільшою кількість набраних очок. До участі долучилися команди з Волині та Рівненщини.
Читати ще: У Луцьку на футбольному турнірі змагалися вісім команд: хто переміг. Фото

Після чотирьох місяців баталій головний трофей чемпіонату здобула команда «Боратин». Футболісти з Луцького району набрали 48 очок, вигравши всі ігри. Якщо долю переможця було відомо заздалегідь, то за другу сходинку точилася боротьба між ДЮСШ Костополя та луцьким «Любартом». У підсумку гості з Рівненської області з активом у 34 очки випередили лучан, завоювавши срібло. А «Любарт», відстаючи всього на один заліковий пункт, став третім.

«Волинь», «Юніор-Мідас», «Іква-Стир», «Олімпія», «Derbi» та Острожець у когорту призерів не потрапили, але отримали втішні призи від організаторів.
Голова комітету дитячого футзалу АФВ Дмитро Піддубний нагадав, що Літню лігу провели для юних спортсменів у чотирьох вікових категоріях, а літні змагання започаткували цього року вперше.

«Цьогоріч із колегами вперше вирішили провести Літню дитячу лігу з мініфутболу на відкритих майданчиках. Загалом участь взяли близько 40 команд у категоріях U-9, U-11, U-13, U-15. До змагань долучилися колективи з інших районів області та гості з Рівненщини. Такий чемпіонат уже отримав позитивні відгуки від тренерів та учасників», – зазначив Дмитро Піддубний.
Читати ще: Футбольний турнір Volyn Cup 2023 зібрав у Луцьку 12 команд: хто переміг. Фото

Змагання не обійшлися без підтримки міської влади та партнерів. Зокрема, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» допоміг Асоціації футзалу Волині із нагородною атрибутикою для всіх команд.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» завжди радо долучається до організації спортивних змагань. Упродовж останніх тижнів нагородили спортсменів чотирьох вікових категорій. Сьогодні ми завершили мініфутбольний сезон. Надалі зосередимося на футзальних змаганнях», – акцентував менеджер Фонду Тарас Осадовський.
По завершенню змагань команди отримали пам’ятні медалі та кубки. Не залишилися діти й без солодких призів. Окремо визначили кращих гравців турніру, які отримали статуетки. Ними стали:

Кращий захисник – Савелій Лихач (Волинь)

Кращий півзахисник – Станіслав Орел (Любарт)

Кращий голкіпер – Петро Кайдик (Боратин)

Кращий нападник – Мар’ян Воробей (Костопіль)

Кращий бомбардир – Рувім Кущук (Боратин)
Як ми писали, у категорії U-9 кращими стали гравці «Любарт Kids». Згодом луцька «Олімпія» виграла лігу U-11, а серед тринадцятирічних тріумфував «Арсенал», що також представляє обласний центр Волині.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus