USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбудеться флеш-моб, присвячений жертвам Чорнобиля

22 Квітня 2014 16:37
Традиційно в останні квітневі дні Україна та світ згадують жертв однієї з найбільших трагедій світового масштабу, спричиненої вибухом четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції в ніч на 26 квітня 1986 року. У суботу, 26 квітня, о 13.00 на Театральному майдані відбудеться флешмоб в рамках вшанування пам’яті жертв аварії на Чорнобильській АЕС.

Для того щоб вшанувати пам'ять жертв аварії на Чорнобильській АЕС у Луцьку відбудеться флешмоб під назвою «Жива галерея». Про це повідомляють організатори - представники громадської ініціативи «Іскра».

Під час акції активісти «Іскри» та волонтери розташуються на Театральному майдані і триматимуть у руках картини відповідної тематики відомих художників міста та талановитої луцької молоді, таким чином привертаючи увагу лучан до цієї трагедії.

Згодом учасники вирушать до пам'ятного знаку «Жертвам Чорнобильської катастрофи», що на меморіальному комплексі «Вічна слава» для того щоб покласти квіти до пам'ятника.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus