USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку відбудеться ІІ українсько-польський науковий форум

26 Вересня 2019 07:20
18 жовтня в Луцьку заплановано проведення другого українсько-польського наукового форуму «Волинська платформа діалогу» на тему «Вересень 1939 у долі держав та народів», присвяченого 80-літтю початку Другої світової війни.

Про це йшлося 25 вересня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Як розповіла керівниця управління культури, з питань релігій та національностей Ольга Чубара, до облради звернувся голова Волинського осередку Всеукраїнської правозахисної організації «Меморіал» імені Василя Стуса Олександр Жук із проханням матеріально посприяти в проведенні заходу.

«Мета українсько-польського наукового форуму – дослідити та засудити злочини сталінського та гітлерівського тоталітарних режимів, увічнення пам’яті жертв війни, вироблення і підтвердження українсько-польської єдності в оцінках і поглядах з цього питання та засудження російської агресії в Україні», – вказав Олександр Жук.

Захід заплановано провести 18 жовтня на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus