USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відбудеться презентація-вечірка книги про міжвоєнну Волинь

17 Листопада 2021 07:00
19 листопада в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться презентація книги краєзнавця, начальника відділу охорони культурної спадщини Луцькради Олександра Котиса «На сході Європи: міжвоєнний розквіт Волині», що вийшла за підтримки Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку.

«Це моя перша велика книга! Хай як дивно, та вона лише частково про Луцьк, насправді ж – про Волинь у міжвоєнний період. Легка розповідь моїм звичним стилем про розвиток нашого регіону, містобудування й модернізм, культуру і людей, які все це рухали. Про кіно, твіст і цукерні. Про мандри, літературу й бомонд. І, звісно ж, усе це з акцентом на Луцьк», – розповів автор.

Головна редакторка видання Елла Яцута зазначає, що книга розкриває лише деякі аспекти життя Волині у міжвоєнний період XX століття, коли регіон перебував у складі Другої Речі Посполитої. Одним із її завдань є закцентувати увагу читача на культурі краю та чільних особистостях, які її творили.

Окрім презентації книги, організатори планують ще одну важливу акцію – вручення подарунків доброчинцям, які підтримали проєкт «Інтерактивна книга Олександра Котиса «Луцький модернізм» на платформі «Велика ідея».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus