USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку - свято патріотичної пісні. ФОТОРЕПОРТАЖ

14 Жовтня 2015 20:31
У Луцьку відбулось мистецьке свято патріотичної пісні «Козацькому роду нема переводу», в рамках якого – виступи народних аматорських колективів Волинської області.

Захід приурочили до Дня захисника України, який цьогоріч вперше почали святкувати на державному рівні 14 жовтня.

«Для того, аби Україна відчула себе вільною та сильною, її синам і донькам потрібно володіти такими якостями, як гідність, порядність та патріотизм. Люди - наш розум, наше серце і наша рушійна сила», - пролунало зі сцени.

Так, відкрили захід народні умільці із аматорського вокального ансамблю «Маневицька сотня». За ними виступили артисти з хору «Любава» Любомльського будинку культури, гості із вокального гурту «Намисто» та аматорський колектив «Писанка» з міста Рожище. Особливо потішили публіку юні «бандерівці» із театру української пісні «Джерельце» з міста Моршин.

Наразі концерт ще триває.

Окрім цього, упродовж дня на Театральному майдані проходила виставка-продаж виробів волинських народних умільців, а заклади громадського харчування частували лучан та гостей міста різними смаколиками.
Фото Вікторії СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Волинянин Показати IP 14 Жовтня 2015 20:39
А чого ж так на цьому святі цибулею смерділо?
Ольга Показати IP 14 Жовтня 2015 23:29
концерт послухали але за укроп не будемо голосувати
оооо Показати IP 15 Жовтня 2015 01:11
Добровольська знов на сцену батька свого посунула....вже пані Тетяна не знає куди послати свою Писанку
Лучанка Показати IP 15 Жовтня 2015 03:23
Концерт гарний, але піаром смердить
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2015 05:51
Усім привіт! Шукаю дівчинку Таню, яка сьогодні, 14 жовтня, роздавала листівки в наметі УКРОП біля драмтеатру! Карі очі, фіолетовий шарф і гарнееенька посмішка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus