USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбулися обласні змагання спортсменів-важкоатлетів

21 Грудня 2019 22:42
Більше 80 спортсменів-важкоатлетів з усіх куточків Волині приїхали на змагання до Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос».

Турнір, який відбувся 21 грудня, відвідав народний депутат України Вячеслав Рубльов.

Найменшій учасниці змагань, Софійці, 4 роки. Вона хоче бути сильною та піднімає штангу вагою у 9 кілограмів. 12-річна Марина із міста Камінь-Каширський займається важкою атлетикою трохи більше року і якщо спочатку для дівчинки це було більше як хобі, то тепер цьому виду спорту хоче присвятити життя.

«Це важкий вид спорту і через це мені подобається. Багато хто мене переконував в тому, що важка атлетика не для дівчат, але я впевнена, що все навпаки. В майбутньому хочу стати кандидатом в майстри спорту, а пізніше і майстром спорту», - розповідає школярка.

Організатори турніру переконані: аналогів таких змагань в Україні немає. Їхня головна мета– мотивувати юних спортсменів та відзначити найбільш обдарованих дітей.
«У цих змаганнях беруть участь команди з районів та міст Волині, де є секції важкої атлетики. Загалом, це спортсмени віком від 13 до 20 років. Ми хочемо відзначити тих дітей, які наполегливо займаються спортом і мріємо про те, щоб прихильників важкої атлетики ставало все більше. Завдяки підтримці небайдужих до спорту людей, ми можемо проводити такі турніри», - каже директор Волинської школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко.

Народний депутат України Вячеслав Рубльов на змагання приїхав разом із синами. Нардеп – віце-президент Федерації важкої атлетики міста Луцька, тож, каже, що і своїх дітей намагається привчити до спортивного життя.
«Турнір з важкої атлетики дасть можливість дітям показати свої навички і вміння, які вони відшліфовують під час тренувань. Крім того, те, як вони виступатимуть сьогодні, дасть змогу тренерам відзначити найбільш талановитих дітей, аби вона в подальшому могли виступати на змаганнях всеукраїнського масштабу», - відзначив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus