USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відбувся традиційний новорічний турнір з важкої атлетики

26 Грудня 2022 17:50
У дитячо-юнацькій спортивній школі «Колос» днями відбувся традиційний новорічний турнір серед юних важкоатлетів на призи голови Федерації важкої атлетики Волині.

У змаганнях брали участь понад 80 спортсменів з Луцька та чи не всіх куточків Волині, повідомляє Волинська обласна рада. Наймолодшим – 9 років, найстаршим – 15. Змагались у двох вправах – ривок та поштовх.

«Юні атлети дуже талановиті і надзвичайно сильні. Приємно бачити, що на турнір завітали діти з Камінь-Каширщини, Ковельщини, – зазначив голова облради Григорій Недопад. – Разом із головою Федерації важкої атлетики Волині Олександром Лазорком та народним депутатом України Вячеславом Рубльовим ми відзначили кожного учасника цього турніру, бо впевнені: ці діти заслуговують на визнання».

Вячеслав Рубльов на турнір завітав разом із синами. Він вважає, що юні атлети – це хороший приклад для наслідування. Що ж до турніру, то, каже, передноворічні змагання у «Колосі» стали доброю і непорушною традицією.
«Уже кілька років поспіль ми приєднуємося до організації цих змагань, за що велика вдячність спортивній сім’ї Авраменків та безпосередньо очільнику Школи вищої спортивної майстерності Андрію Авраменку, – зауважив народний депутат. – Кожен з цих учасників – переможець. Адже попри непросту ситуацію в країні, попри повітряні тривоги і проблеми з електроенергією діти продовжують займатися спортом, і таке завзяття від зовсім юних спортсменів надихає нас усіх».

За словами тренерів, передноворічні змагання стали своєрідним екзаменом для спортсменів – під час вправ атлети показують і майстерність, і силу, і вправність. Частина учасників виконують розряди на майстра спорту, проте через надто молодий вік ще не отримали цього спортивного звання. А поки чекають наступного року – даруватимуть нові перемоги та привід для гордості усім поціновувачам цього виду спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus