USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбувся XVІI Всеукраїнський турнір «РУБІЖ»

18 Березня 2017 09:47
Відбувся XVІI Всеукраїнський турнір «РУБІЖ» в рамках відкритого чемпіонату Волинської області з рукопашного бою.

Змагання тривали в приміщенні спортивного комплексу Волинського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою.

Організатор змагань – Волинська регіональна федерація рукопашного бою «РУБІЖ» зібрала на своїх змаганнях 12 команд спортивних об’єднань Волинської та Вінницької областей, що культивують розвиток єдиноборств.



Близько 150 спортсменів віком від 10 до 18 років виборювали першість в окремих віко-вагових категоріях у цікавій та напруженій боротьбі, обумовленої динамічним розвитком єдиноборств та значним зростанням зацікавленості юнаків та молоді до такого способу самореалізації, повідомляють організатори.



Приємно, що 24 комплекти медалей, індивідуальні кубки «За волю до перемоги» та «Кращий боєць» у кожній з вікових груп, нагороди кращим командам змагань стали гідними призами за дійсно високу підготовленість спортсменів та якісну роботу тренерів.

Переможцями XVІI Всеукраїнського турніру «РУБІЖ» в рамках відкритого чемпіонату Волинської області з рукопашного бою стали волиняни: Антон Демчук, Ілля Сломінський, Назар Юскевич, Володимир Степанов, Олег Ольхович, Станіслав Лукашук, Юрій Пасич, Владислав Яцун, Іван Пасич, Андрій Місюк, Владислав Воронко, Вадим Радюк, Андрій Денисюк, Олег Шрамко, Михайло Поліщук, Роман Ольхович, Андрій Савицький, Даниїл Шелофаст.

Кубки «За волю до перемоги» здобули Микола Цапюк, Іван Пасич, В’ячеслав Левчук, Едуард Козак. Нагороду «Кращий боєць» вибороли Дмитро Дроздов, Назар Слободянюк, Вадим Радюк та Олег Шрамко.

В командному заліку призерами змагань стали федерація «РУБІЖ» - ІІІ м., клуб «Воїн» - ІІ м., клуб «Інсайт»- І місце.

За підсумками XVІI Всеукраїнського турніру «РУБІЖ» будуть сформовані збірні команди Волинської області, яких очікує участь у чемпіонатах України з рукопашного бою 2017 року.

Проведення змагань на високому організаційному рівні забезпечила підтримка колективу Волинського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою, Відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації, компанії «Прінтінг Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus