USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни взяли призові місця на змаганнях з рукопашного бою

28 Листопада 2016 15:06
Заключним стартом всеукраїнських змагань з рукопашного бою став командний Кубок України, який відбувся у Києві 25-27 листопада, - повідомляє ВРФРБ "РУБІЖ".

Участь у турнірі взяли 13 збірних команд областей, правоохоронних органів та збройних сил України.

Формат змагань, кажучи спортивним сленгом, «стінка на стінку» передбачав включення до складу команд лише по 7 бійців окремих вагових категорій, кожен з яких у разі перемоги над представником команди-суперниці здобував 1 переможний бал.

Тому надзвичайно важливим питанням було залучення до участі у змаганнях психологічно загартованих, вольових та відповідальних бійців.

Такими у складі збірної команди Волинської області стали майстри спорту України з рукопашного бою Дмитро Щурук і Дмитро Мартинюк, кандидат у майстри спорту Ігор Сковородецький, а також Амір Юзепчук, Максим Бабич, Віталій Трикоз.

Перша Кубкова «стінка» волинян відбулась з однією із трьох команд Чернівецької області, що делегувала для участі в Кубку України з рукопашного бою три приблизно рівних за майстерністю колективи.

Двобої наших легковаговиків Аміра Юзепчука (до 60 кг) та Ігоря Сковородецького (до 65 кг) показали їх надзвичайно високу відповідальність за командний результат та завдали переможний вектор волинській команді у стартовому протистоянні, що закінчилось впевненою перемогою (5:2)!

Наступним суперником наших земляків стала команда Центру спеціальних операції Служби безпеки України, двобій з представниками якої став справжнім випробуванням насамперед психологічної стійкості та волі до перемоги кожного з наших бійців. Результат зазначеного протиборства – 4:3 на користь волинян.

Таким чином збірна команда Волинської області вийшла до півфіналу змагань, де поступилась команді Чернівецької області та, за результатом кубкової боротьби, посіла ІІІ загальнокомандне місце.

Відмінний результат Збірної команди Волинської області з рукопашного бою забезпечила плідна тренерська робота та співпраця Сергія Гузова («РУБІЖ»), Андрія Зінчука («Воїн»), Олександра Панасюка та Віталія Трикоза («Бусідо»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus