USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбувся благодійний концерт заради допомоги бійцям

12 Грудня 2017 22:43
У Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся благодійний концерт. Організатори заходу – ВІППО та волонтерський центр «Серце патріота», інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

Керівник центру, депутат Луцької міської ради від УКРОПу Сергій Балицький розповів, що такі концерти проходять два рази на місяць.

«Цей захід спрямований на те, аби отримати додаткову допомогу для воїнів АТО. На сьогодні досить складно зібрати необхідний вантаж. Якщо на початках ми могли це зробити за день, то тепер процес збору триває до місяця. Хочемо все охопити, виконати усі замовлення бійців», – зауважив Сергій Балицький.

Традиційно для педагогів виступив народний артист України Василь Чепелюк. Співак постійно співпрацює із волонтерами «Серце патріота», бере участь у благодійних концертах та передає речі бійцям. Під час однієї із поїздок Василь Адамович передав воїнам свою гітару. Також серед посилок від народного артиста була необхідна військовим амуніція.

«Обов’язок кожного свідомого громадянина допомагати нашим хлопцям на Сході. Пісня заохочує людей долучатись до таких благодійних акцій. Ми протягом трьох років творчо допомагаємо волонтерам і будемо займатись цим надалі», – наголосив Василь Чепелюк.

Також перед глядачами виступили заслужена артистка України Галина Овсійчук та заслужений артист естрадного мистецтва Олександр Голощук.

У залі зібралось близько двох сотень вчителів із різних населених пунктів області. Ректор інститут Петро Олешко зазначив, що волинські педагоги дуже активні та мають стійку громадянську позицію.

«Колектив нашого закладу із самого початку вирішив, що буде приймати участь у волонтерській діяльності, адже через вчителів відбувається й залучення молодого покоління. Приємно, що ці концерти мають позитивний результат не лише у зборі коштів для потреб АТО. Ми отримуємо зворотній зв’язок у вигляді волонтерської ініціативності із районів», – розповів Петро Олешко.

На захід також завітав радник голови Волинської обласної ради, голова фракції «УКРОП» у облраді Вячеслав Рубльов. Депутат передав для активістів волонтерського центру «Серце патріота» подяки від керівника військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Павла Малихіна. Також Вячеслав Рубльов в честь нещодавнього Дня волонтера подарував Василю Чепелюку книгу Василя Шкляра із автографом та побажаннями від автора.

«На сьогодні забезпечення бійців краще, ніж було на початках війни. Проте воно всеодно не у повній мірі доходить до хлопців на передову. Постійно воїни звертаються до волонтерів з різними потребами. Ми із початку діяльності «Серця патріота» допомагаємо збирати вантажі із найнеобхіднішим, - наголосив Вячеслав Рубльов. – Такі благодійні концерти нагадують людям, що на Сході війна, що бійці все ще потребують допомоги і що залишатись осторонь їхніх потреб не можна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 13 Грудня 2017 00:17
Добре що хоть хтось піклується за наших воїнів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus