USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Воїни тилу»: у Луцьку волонтери організували благодійний концерт заради бійців ООС

8 Грудня 2018 16:34
У Палаці культури міста Луцька волонтерський центр «Серце патріота» на чолі з його засновником Сергієм Балицьким, які сотні разів з початку війни на сході України доправляв допомогу для військових, організував благодійний концерт у Луцьку, кошти із квитків якого підуть на потреби воїнів ООС, йдеться на сайті нардепа Ірини Констанкевич.

Концерт відбувся 7 грудня. Для лучан та гостей міста виступали відомі артисти Василь Чепелюк, Сергій Скулинець, Олександр Голощук, Уляна Степаненко, Галина Овсійчук та багато інших.

З метою надання допомоги учасникам та ветеранам АТО на Сході України створено громадську благодійну організацію «Волонтерський центр «Серце патріота», за ініціативи Сергія Балицького, який від початку війни і до сьогодні підтримує наших військових на Сході України.

Привітала волонтерів і народний депутат Ірина Констанкевич.

«Ми зібралися сьогодні, щоб говорити про головне і важливе в нашому суспільному житті, в житті нашої України, яка перебуває в стані війни. Ми є свідками того, як народилася потужна і велика сила – наші українські волонтери. Можливо, ми ще до кінця не усвідомлюємо, що завдяки цим людям, наша війна буде переможною – адже ми виборюємо свою незалежність, свою територіальну цільність, свій суверенітет і завдяки «воїнам тилу»», – наголосила Ірина Констанкевич.


Нардеп переконана,що саме завдяки волонтерам наша країна згуртувалась і тому отримає перемогу у цій страшній війні.

«Я свідок того, як це відбувалося. І напевно, історики напишуть історію сучасної України через призму волонтерського руху, зафіксують їхню роль і значення, тому що тоді наші владці, які відповідальні за державність України, не проявили достатньої політичної волі, достатніх організаційних здібностей, тих якостей, які треба було виявити ще від початку війни. Саме наші волонтери допомогли в консолідації, в об’єднанні, в змужнінні нашого суспільства. Наші волонтери, не дивлячись ні на що, проявляють свою людяність, героїзм, сердечність і верховенство духу, яких так бракує у нашому суспільному житті», – зауважила парламентар.

Подяки народного депутата отримали: Сергій Балицький – засновник волонтерського центру «Серце патріота», Ігор Климчук – співзасновник та керівник благодійного фонду «Серце для України», Василь Чепелюк – народний артист України, Ольга Балицька – волонтерка центру «Серце патріота», Уляна Степаненко – волонтерка центру «Серце патріота», Сергій Скулинець – заслужений артист естрадного мистецтва України.

Також слова вітання цього дня звучали і від радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука. Протягом двох годин святковий настрій присутнім дарували найкращі виконавці Палацу культури міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан Показати IP 8 Грудня 2018 16:48
Дякую волонтерам що вони є.
хм Показати IP 8 Грудня 2018 18:06
Молодці! Була теж на цьому гарному дійстві. Дякуємо від усієї громади ВАМ пані Ірино, Сергію Балицькому і всім тим людям,які причетні до цього свята. Ну і звичайно велике спасибі нашому метру Василю Чепелюку, Галині Овсійчук, дуету Душа Волині, Олександру Голощуку, і молоденькій співачці Уляні. Ви неперевершені! Ну і звичайно ведучому Сергію Скуленцю.
Міномет Пашинського Показати IP 8 Грудня 2018 22:22
Потрібна фура для вивозу дуба з Луганської області, бо бригадний камаз арестували в Краматорську. Можете перевірити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus