USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбувся футбольний турнір пам’яті Володимира Байсаровича

7 Жовтня 2016 11:28
Відкритий Чемпіонат КЗ “ДЮСШ №2 Луцької міської ради” з футболу, присвяченого пам’яті старшого тренера-викладача з футболу Байсаровича Володимира Миколайовича відбувся у Луцьку.

Про це повідомили в управлінні освіти міської ради.

Володимир Байсарович присвятив все своє життя вихованню діток, які в подальшому захищали честь нашої країни на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Під керівництвом Володимира Миколайовича команди займали призові місця в обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Першим тренером нашого улюбленого гравця Анатолія Тимощука був саме Байсарович Володимир Миколайович.

Провести змагання планувалося на стадіоні “Спортивне ядро” СНУ імені Лесі Українки, але погода внесла свої корективи, цілий день йшов дощ, тому було прийняте рішення перенести змагання в СОК “Адреналін-Сіті”, щоби нашим маленьким спортсменам було комфортно змагатись і демонструвати свою майстерність. Отже, 4-5 жовтня 2016 року в м.Луцьку на базі спортивно-оздоровчого комплексу “Адреналін Сіті” проходив Відкритий чемпіонат КЗ “ДЮСШ №2 Луцької міської ради” з футболу серед юнаків 2005 р.н., присвячений пам’яті Заслуженого тренера України з футболу Байсаровича Володимира Миколайовича.

У цьому чемпіонаті прийняли участь 6 команд з міст Рівного, Івано-Франківська, Львова, м.Бреста, команда “Волинь” (м.Луцьк) та команда ДЮСШ №2.

Рівень гри команд був високий. Змагання проводились по коловій системі (5+1- 5 футболістів та 1 воротар) та проходили в напружених ігрових умовах, так як кожна команда мріяла перемогти та отримати перехідний пам’ятний Кубок.

Напружені баталії проходили між командами “ДЮСШ №2” та “Волинь” м.Луцька, але удача та успіх були прихильні до футболістів ДЮСШ №2. Хорошу гру показали гравці команди з міста Івано-Франківська, які добряче похвилювали тренерів, команди “ДЮСШ №2” та “Волинь”, які неодноразово виходили вперед, але досвід луцьких команд виявився сильнішим і обидві команди перемагали.

У перший день змагань команди показали такі результати:

Волинь-ДЮСШ №2 – 2:3

Брест-Львів – 4:1

Рівне-Івано-Франківськ – 0:1

Волинь-Львів – 10:0

ДЮСШ №2-Рівне – 1:0

Брест-Івано-Франківськ – 1:2

Волинь-Рівне – 8:0

У другий день змагань команди показали такі результати:

Львів-Івано-Франківськ – 0:4

Брест –ДЮСШ №2 – 1:3

Волинь-Івано-Франківськ – 4:3

Рівне-Брест – 1:2

Львів-ДЮСШ №2 – 2:3

Волинь-Брест – 3:1

Івано-Франківськ-ДЮСШ №2 – 1:2

Львів-Рівне – 1:3

Кращим воротарем змагань був визнаний учень КЗ “ДЮСШ №2 Луцької міської ради”Сегейда Олексій, кращим захисником - спортсмен команди м.Івано-Франківська Вейнер Денис, кращим нападником визнаний Дудік Антон (команда “Волинь”), кращим бомбардиром – Пасічник Станіслав (КЗ “ДЮСШ №2”). Кращим гравцем чемпіонату визнаний спорстмен м.Бреста Чунь Данило.

Усі команди та спортсмени були нагороджені грамотами, чемпіони та призери – медалями. Команда ДЮСШ №2, що стала чемпіоном змагань, отримала перехідний кубок, який у наступному році буде знову розіграний у цьому вже традиційному чемпіонаті.

Управління освіти та керівництво ДЮСШ №2 висловлює особливу подяку головному спонсору Чемпіонату німецько-українському заводу “Кромберг енд Шуберт Україна” в особі технічного директора Славомира Качмарека та фінансового директора Олександра Шаварського, які допомогли в організації проведення змагань, придбанні кубків, сувенірів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
небайдужий Показати IP 7 Жовтня 2016 13:26
Змагання дуже сподобались, дякуємо організаторам!!!
футбол Показати IP 8 Жовтня 2016 11:33
дякуємо, що хтось пам*ятає великих.....респект!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus