USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку відбувся історичний квест для молоді «Знай наших!»

15 Жовтня 2020 12:59
Майже сотня учасників взяли участь в історичному квесті під назвою «Знай наших!» який відбувся у Луцьку. Учасники отримували завдання, подорожували містом та відповідали на запитання з історії України.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

У кожній команді, які зареєструвались на проходження квесту, п’ятеро учасників. Всього у центрі міста зібралося 17 команд, – розповів організатор заходу Олексій Мельник.

На мобільні телефони капітани кожної команди отримували завдання, для вирішення яких мали знайти певну локацію в центральній частині Луцька. Там на учасників чекали волонтери, які ставили учасникам команд запитання. Зокрема питали: коли був підписаний пакт Молотова–Ріббентропа, коли помер Коновалець, коли був проголошений перший Універсал і що саме проголошував четвертий Універсал.

До квесту долучилися студенти та школярі. Як розповіла капітанка однієї із команд Юлія Місюк, усі п’ятеро готувалися і повторювали історію України.
На кожній з локацій на учасників чекало нове завдання. «Це креативні фото, інтелектуальні штуки, буде стрільба з лука. Також точка зі співами, все дуже різнобічно», – розповів Олексій Мельник.

За правильні відповіді на локаціях учасникам нараховували бали. За ними потім визначать переможців, які отримають подарунки. Зі слів організаторів, подібні історичні квести планують проводити декілька разів на рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 15 Жовтня 2020 14:19
хтось скаже, що відбувається в місті? з одного боку - карантин, пандемія,щодня більше 40 хворих на ковід, вже нема куди їх класти, бо лікарні забиті, з другого боку - концерти, квести, фестивалі, бо святкуємо день козацтва і захисника Вітчизни. Бідних захисників і не спитали, може їм не концерти наші з квестами треба, а щось конкретніше? Захисники мерзнуть, вмирають, родин не бачать місяцями, лікування для них яке, особливо, в кого психіка не витримала? а ми їм концерти біля ЗАГСу, 10-ї школи!!!! захисники Донбасу, ви чули, для вас тут співали в Луцьку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus