USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку відбувся концерт-презентація збірки Олега Каданова

5 Травня 2019 22:34
Харківський музикант і поет Олег Каданов презентував в Луцьку свою дебютну збірку «Не я, а той».

Захід відбувся 3 травня у РЦ «Промінь», повідомляють організатори.

Олег Каданов у колі поціновувачів музики відомий в минулому як лідер гурту «Оркестр Че», а нині – учасник колективів «Мантри Керуака» та «Лінія Маннергейма». А з 2018 року літературна сфера активно обговорює його збірку «Не я, а той». Книга вийшла у видавництві «Vivat» і того ж року була визнана одним із 15 найкрасивіших видань міжнародної виставки «Книжковий Арсенал» в Києві завдяки колажу, створеного художником Дмитром Фенічкіним.

Під час концерту-презентації Олег Каданов виконував акустичні версії пісень «Оркестру Че» та «Мантрів Керуака», а також сольні композиції, у текстах яких присутні вгадували вірші Сергія Жадана і самого Олега. Хоча музикант востаннє був в Луцьку 2014 року, усі активно підспівували, а наприкніці заходу розкупили книги й брали автографи.

Не забув Олег Каданов запросити слухачів на Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера», в якому він візьме участь спільно з Сергієм Жаданом та Євгеном Турчиновим у складі гурту «Лінія Маннергейма». Відбудеться фестиваль 4-6 жовтня в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus