USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.87

У Луцьку відбувся традиційний футзальний турнір серед ветеранів

14 Грудня 2020 20:00
Минулими вихідними, 12-13 грудня, у Луцьку відбувся ХІ турнір з міні-футболу серед ветеранів «Дружба без кордонів 2020». У ньому взяли участь чоловіки віком 40 років і старші.

Футзальні змагання, які стали вже традиційними, проходили в спортивному залі Волинського національного університету ім. Лесі Українки.

Захід організували Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, Федерація футболу міста Луцька за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Зі слів голови Федерації футболу міста Луцька Василя Кохановського, у попередні роки такі турніри були міжнародними, на них приїздили навіть команди з інших країн. Проте нині через карантинні обмеження у турнірі взяли участь в основному волинські команди та футболісти зі Львова.
За підсумками дводенного турніру першість здобула АФК «Володимир», друге місце – у ФК «Володимирівка», третє – у ФК «Ветеран-Лучеськ», четверте – у ФК «Львів».

Кращим захисником визнали Олександра Антонюка («Володимир»), кращим бомбардиром – Романа Волоха («Володимир»), кращим нападником – Василя Сачка («Ветеран-Лучеськ»), кращим воротарем – Назар Савич («Львів»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus