USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відбувся відкритий чемпіонат з рукопашного бою

4 Березня 2016 12:12
Відкритий чемпіонат міста Луцька з рукопашного бою «Шлях до перемоги» відбувся нещодавно у спорткомплексі ФСТ «Колос» в обласному центрі.

Організатором вказаного турніру, який на теренах нашого міста проходив вже вдруге, виступив Волинський обласний спортивний клуб «Магістр». Чемпіонат відбувся під під патронатом комітету із фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

У змаганнях взяли участь спортсмени наймолодших вікових категорій (віком від 8 до 12 років) - вихованці спортивних клубів Луцька, які культивують розвиток змішаних видів єдиноборств.

Головною особливістю та одночасно й відмінністю зазначеного турніру від інших традиційних чемпіонатів є те, що дані змагання відбувались серед спортсменів двох етапів підготовки: початкового (перший-другий рік тренувань, які раніше не приймали участі в двобоях з контактних видів єдиноборств) та навчально-тренувального (третій та більше років тренування, які мали досвід виступів у змаганнях).

Такий диференційний підхід дав змогу потиснути руку та подивитися в очі своєму супернику, самореалізуватися та самоствердитись, повіривши в свої сили, поряд із більш досвідченими бійцями, й спортсменам-початківцям.

В той же час, певну особисту малодосвідченість спортсмени початкового етапу підготовки, на велике здивування глядачів, компенсували великим бажанням та прагненням до перемоги, поєдинки серед спортсменів різних етапів підготовки мало чим різнилися між собою за напруженістю та видовищністю.

У двобоях спортсмени не тільки перевірили свої фізичні та психологічні якості, рівень технічної та тактичної підготовленості, а й здобули великий бійцівський досвід (а хтось і перші в житті перемоги) та зробили великий крок уперед над самим собою.

Так, переможцями у своїх віко-вагових категоріях серед спортсменів початкового етапу підготовки стали: Ярмолюк Даниїл, Чайка Андрій, Сейц Єгор, Качина Денис, Артинюк Владислав, Заболотний Іван, Коротинський Станіслав, Мельничук Богдан, Бичук Павло, Господарик Ілля, Щегельський Денис; навчально-тренувального етапу підготовки: Поліщук Іван, Фесюк Сергій, Сломінський Ілля, Іовенко Владислав, Кравчук Віктор, Гуль Владислав, Савонік Руслан та Костюк Андрій.

В неофіційному командному заліку третє місце завоював СК «Герць» (головний тренер команди - Ковальчук Р.О.), друге виборов ВРКРБ «Інсайт» (головний тренер команди - Паліївець В.А.), а переможцем змагань став ВОСК «Магістр» (головний тренер команди – Грисюк Д.І.).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Саймон Показати IP 4 Березня 2016 13:56
коментар було видалено
мама спортсмена Показати IP 5 Березня 2016 12:33
А нас знову не допустили до змагань. Шановний президент клубу ВРКРБ «Інсайт» скажіть,чому встановлюють правила ,які застосовують не до всіх.Дитина займається уже 3,5 роки,а на змагання уже не вперше не допускають.Для чого ми взагалі ходимо,платимо гроші щоб дитина,яка знає що у нашому місті проходять змаганню його віку,у його віковій категорії,не допускається.Ви можете провести хоча б,один раз наші власні змагання,де організатором буде виступати власне ВРКРБ «Інсайт». Чесно кажучи,я дуже не задоволена таким ставленням, власне до мого сина.У дитини пропадає бажання та натхнення займатись далі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus