USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку «відгримів» концерт військового оркестру

5 Травня 2017 08:00
Справжнє свято музики та танцю відбулося у Луцьку. На запрошення Спілки воїнів АТО Волині та представників Луцького гарнізонного військового госпіталю до обласного центру прибув ансамбль Збройних сил України. У залі можна було зустріти і старого і малого, адже не щодень можна побачити таке дійство, повідомляє прес-служба спілки.

Протягом двох годин у Палаці культури міста Луцька лунали військово-патріотичні та справжні українські пісні, а оплески не стихали ні на мить.

«Намагаємось підтримувати патріотичні настрої в суспільстві. Сьогодні в залі можна було зустріти і атовців, і ветеранів другої світової війни, і майбутніх офіцерів Збройних сил України. Сьогодні ми єдині, адже всі ми віримо і знаємо, що Україна обов’язково переможе», - поділився враженнями в.о. голови Спілки воїнів АТО Волині Олександр Серватович.

Після завершення глядачі ще довго не хотіли відпускати військових, і знову лунали пісні від яких просто перехоплювало дух
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр(позор) Показати IP 5 Травня 2017 12:36
Але зараз дрмоєдів в армії розвелось , в реальних батальйонах (дивізіонах) укомлектованість менше 30 процентів, зато в оркестрах 100 % і всі учасники.І так в пвз ,пВ, полігон і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus