USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відремонтують двори на проспекті Відродження

14 Березня 2020 16:51
На капітальний ремонт прибудинкових територій на вулиці Митрополита Андрея Шептицького, 32, 34 – проспекті Відродження, 5 – вулиці Декабристів, 29, 31 у Луцьку витратять до 8,02 мільйона гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 27 березня, аукціон має розпочатися 30 березня.

Очікувана вартість ремонту становить 8,02 мільйона гривень.

Капітальний ремонт дворів включатиме видалення зелених насаджень і вирізання кущів, корчування пнів, розбирання старого покриття, улаштування нового дорожнього одягу проїздів, облаштування тротуарів із бруківки, улаштування дитячого майданчику, влаштування водовідводу, облаштування пандусів для маломобільних груп населення, нанесення дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків, встановлення пристрою примусового зниження швидкості («лежачого поліцейського»), влаштування навісу на сміттєві контейнери та забезпечення зовнішнього освітлення.

Усі роботи планують закінчити до 31 грудня поточного року. Гарантійний термін із моменту здачі об’єкта в експлуатацію становитиме вісім років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
346 Показати IP 14 Березня 2020 17:28
Видалення зелених насаджень це що? Якщо приїдуть ЖЕКівські вандали і повирізають всі дерева, то хай ідуть лісом з таким благоустроєм
Ха Показати IP 14 Березня 2020 22:33
Згоден з 346. Дерева тут до чого? Помічено якусь дику тенденцію, і у багатьох дворах. Як тільки створюють ОССБ відразу новоспечені ділки, яких навіть "в проекті", маю на увазі не булои ще народжені коли ті дерева садили, відзразу рубають дерева. Таке враження шо дерева їм все життя заважали а вони не мали змоги їх вирубити; типу "ось я вже дорвусь до вас дерев, помщусь" незрозоміло за що. Це ж тінь, затишок, не кажучи вже про те що це легені міста. У багатьох дворах це помічено, двори стали "лисіти", раніше наше місто вважалось самим зеленим містом країни, а при союзі займало 9 місце по зеленості, уявіть який велеики союз і ми девяті. Цю традицію слід згадати і розвивати, а не так відноситися до природи. Варвари якісь.
Лілія Показати IP 23 Травня 2020 20:45
Нарахунок дерев, теж підтримую. Нащо все вирубувати, можна підрізати, аварійні зрубати їх тут зо 6 штук. А потім при великій жарі наші діточки на палючому асфальті без дерев, дуже щастливі будуть;((((( шкода це ж щей екологія, зарез дерева так потрібні людсьву((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus