USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На перехресті чотирьох вулиць у Луцьку за пів мільйона зроблять тротуар

25 Вересня 2022 19:24
У Луцьку хочуть здійснити поточний ремонт тротуару на перехресті вулиць Львівської, Городецької, Левітана та Даньшина. Роботи мають провести до кінця наступного року.

Про це повідомив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, який оголосив тендер на відповідні роботи. Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 30 вересня, а аукціон розпочнеться 3 жовтня.

Очікувана вартість ремонту тротуару на перехресті вулиць Львівської, Городецької, Левітана та Даньшина становить 583 тисячі гривень.

За ці гроші, згідно з технічною специфікацією, зроблять наступне: обрубування країв основи та покриття, розламування асфальтобетонного покриття, перекладання горловин оглядових колодязiв, видалення сухостійних, аварійних і фаутних дерев, корчування пнів, улаштування основ, дорожніх корит, бортових каменів, поребриків, покриття з бруківки, тактильної плитки та покриття з гарячих дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей.

Гарантійний термін експлуатації об’єкта – три роки.

Нагадаємо, на вулиці Баранова та на вулиці Чернишевського в Луцьку планували облаштувати засоби заспокоєння руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Слава Україні Показати IP 25 Вересня 2022 20:23
А укриття не хочуть зробити???? Війна 7 місяців,укриття_гнилі підвали....
Анонім Показати IP 25 Вересня 2022 20:57
Деякі вулиці мають тільки назву,насипна дорога з ямами,там і паро машин щебню було б за щастя насипати на паро тисяч,а тут за пів мільйона бруківку кладуть.
Любі друзі до Анонім Показати IP 26 Вересня 2022 07:43
Тут треба глибше дивитись, Є коло 'любих друзів', якім треба дати підзаробити. Вчора був свідком, що ями ЛАД латає методом 'дядько зачерпнув лопатою відсів з піском- затрамбував ямку ногою'. Треба віддати належне ЛАД - дядька підібрали 'в тілі' - трамбував ногою якісно. Мораль цієї казки- як процвітала непрозорість і непрофесійність при розподілу коштів на ремонти доріг- все так і залишилось.
Джек Показати IP 26 Вересня 2022 21:55
Де вони ці суми беруть?в дубаях?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus