USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відремонтували третій поверх жіночої консультації

7 Березня 2017 14:21
У відділенні жіночої консультації Луцького клінічного пологового будинку після ремонту відкрили третій поверх. Вже днями у новенькі кабінети завезуть обладнання та розпочнуть прийом. Загалом на ремонт поверху пішло 3 місяці та мільйон 400 тисяч гривень з міського бюджету.

Про це стало відомо 7 березня під час урочистого відкриття третього поверху приміщення жіночої консультації у Луцькому клінічному пологовому будинку.

На третьому поверсі міської ЖК є відділення УЗД, денний стаціонар та кабінет відповідального батьківства. Останній це - інновація жіночої консультації, там планується ознайомлювати молоді пари з відповідальністю, яка на них чекає з появою дитини.
На відкриття прийшли депутати міської ради, представники підрядника Житлобуд-2 та керівництво пологового будинку. Секретар міської ради Юлія Вусенко анонсувала ремонт другого поверху жіночої консультації, який заплановано здійснити вже цього року.
Своєю чергою, головний лікар Луцького клінічного пологового будинку Михайло Токарчук запросив порівняти приміщення першого та другого поверхів із відремонтованим третім, та наголосив, що роботи не будуть завершені доти, доки не буде приведено до ладу все приміщення жіночої консультації.
Тим часом на другому поверсі ЖК, де щодня проходять обстеження близько півсотні майбутніх мам, умови очікування на прийом та кабінети лікарів залишають бажати кращого.
Лучанка Аліна, яка готується вдруге стати мамою, розповіла, що п’ять років тому, коли носила першу дитину, ремонту не було ще ніде.
«Гарно відремонтували третій поверх, маю надію, що якщо колись повернусь сюди з третьою вагітністью, - закінчать решту поверхів», – каже Аліна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ахаха Показати IP 7 Березня 2017 14:29
А нащо там ящик пластмасових чи то може резинових сісьок?
анон до Ахаха Показати IP 7 Березня 2017 15:03
Це для школи батьківства.
Нда Показати IP 7 Березня 2017 15:00
Вчать майбутніх мам правильно прикладати дитину до грудей...
Мда до Нда Показати IP 7 Березня 2017 15:19
Так в мам свої сіськи є, нащо їм штучні?
упс Показати IP 7 Березня 2017 23:09
А де в теперішній час замовляли кінескопні телевізори? І чи їх враховували в кошторис робіт???
Дорррр до упс Показати IP 8 Березня 2017 15:24
Телевізор не міняли, поставили той, що був до ремонту.
Зірочка Показати IP 8 Березня 2017 09:27
Що було 12 років назад що тепер - жах. Але як стаєш на облік - беруть "на кабінет" - 150 гривень. На стільки років ті кабінети мають бути супер пупер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus