USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відзначили кращих працівників «Центру пробації» Волині

22 Серпня 2018 18:41
Напередодні відзначення Дня Незалежності України у Луцьку відзначили кращий працівників «Центру пробації» Волинської області. Участь в урочистих заходах взяв перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Головна мета діяльності служби пробації полягає в захисті суспільства, у сприянні реінтеграції правопорушника в громадськість і попередженні можливого скоєння повторних злочинів.

З-поміж іншого, служба пробації здійснює нагляд за колишніми ув’язненими або умовно засудженими, із покладенням на них певних зобов’язань й обмежень, без ізоляції від суспільства (засуджені зобов’язані відвідувати центри пробації, періодично зустрічатися з наглядовим інспектором, брати участь у певних різновидах діяльності, дотримуватися законослухняної поведінки тощо).

Таким чином інспектори служби пробації сприяють інтеграції злочинця в суспільстві, формуванню у нього поваги до соціальних та правових норм із можливим забезпеченням в подальшому професійної підготовки і навіть працевлаштування.

Інспектори «Центру пробації» Волині мають уже чималий багаж життєвих історій людей, яких вдалося повернути на законослухняний шлях, забезпечивши їх роботою, новими можливостями і соціалізувавши у суспільстві.

«Завдячуючи вірі у свою справу ми будуємо нову структуру пробації, впроваджуючи ефективні методи та підходи у роботі, – зазначив Юрій Перик, начальник філії державної установи «Центр пробації» у Волинській області. – Ми працюємо із особливими категоріями людей, а терпіння і діяльність працівників «Центру пробації» будуть винагороджені результатом і важливою роллю у суспільстві. Держава – це ми, й разом ми здолаємо усі перешкоди на шляху зміцнення незалежності України. Від кожного з нас залежить міць нашої держави та умови, в яких будемо жити ми й наступні покоління українців».

Григорій Недопад, своєю чергою, зауважив: «Вже чимало проектів і заходів ми організовували спільно із волинським «Центром пробації», зокрема і на міжнародному рівні. Щиро вітаю всіх працівників із Днем Незалежності України, бажаю дійсно ефективної, плідної роботи, адже від того, як ви працюєте, значною мірою залежить формування суспільства і поведінка людей у соціумі».

Із нагоди Дня Незалежності нагородили кращих працівників «Центру пробації». Зокрема, подяку за сумлінну працю й активну громадську позицію від Луцької міської ради отримала Марія Приходько.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus