USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відзначили тих, кого згадують у дні отримання зарплати

16 Липня 2019 10:54
Подяками, грамотами за високий професіоналізм, а також червоними трояндами з нагоди професійного свята у Луцькі міській раді відзначили представників надзвичайно відповідальної та точної професії – бухгалтерів.

Так, сьогодні, 16 липня в Україні професійне свято відзначають бухгалтери, аудитори, економісти, а також податкові консультанти.

«Бухгалтерія – це як організм, який, поки все добре – функціонує. Але коли щось трапляється, всі запитують «а де ж бухгалтер?». Це – неймовірно відповідальна робота. За кожною цифрою – неймовірна відповідальність. Цих цифр тисячі. І вам не можна помилятись. Це говорить про високий професіоналізм, що ви на своєму місці.

Коли ми говоримо про вас, ми завжди згадуємо ті дні, коли отримуємо заробітну плату, премію чи аванс. Але є ж іще величезний пласт тієї роботи, яка є необхідною. Те, що на сьогодні місто нормально функціонує – це ваша заслуга. Тому сьогодні хочу подякувати вам за неймовірну відповідальність, за те, що ви непомітно робите таку важливу роботу. Хай ті завдання що стоять перед вами не відволікають вас від сімейного життя. Міцного здоров’я та гарного настрою!» – саме з такими щирими побажаннями звернувся до представниць найвідповідальнішої професії виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.
До слова, у залі, де відбувалось дійство, не було жодного представника професії чоловічої статі, тому присутні жартували, що урочистість нагадує Міжнародний жіночий день.

Насамкінець, луцьких бухгалтерів нагородили почесними грамотами та подяками, а також потішили українською піснею.

Довідково:

День бухгалтера – професійне свято в Україні. Відзначається щорічно 16 липня з 2004 року. Дата святкування вибрана на честь дня прийняття Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» (16 липня 1999 року).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus