USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вітали тих, хто дбає про інформаційну безпеку

14 Листопада 2014 19:21
Тих, кому усе частіше в умовах непростих подій в Україні доводиться працювати, надівши бронежилет, – працівників радіо, телебачення та зв’язку напередодні професійного свята вітали представники обласної та міської влади.

Урочистості з нагоди Дня радіо, телебачення та зв’язку відбулися 14 листопада у Луцьку.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зазначив, що сьогодні вітали із прийдешнім святом працівників сільського господарства і він хотів би пов’язати ці дві події. На думку голови ОДА, барометром економіки області є сільське господарство, а працівники радіо, телебачення та зв’язку відіграють важливу роль в інформаційному супроводі цієї галузі. З його слів, якщо покласти на терези ці галузі, їх важливість буде рівною.

Він закликав журналістів бути готовими боротися із проявами інформаційної війни, наголосивши, що у перших рядах тих, хто повинен забезпечувати інформаційну безпеку, мають стояти працівники телебачення і радіомовлення. Володимир Гунчик визнав, що своєю роботою медійники забезпечують інформаційний баланс, щодня перебуваючи ніби на передовій.



«Раніше ми не надавали значення тому, що частина північних районів області в нас не забезпечена українським телебаченням. Ми не зважали на те, що в автобусах та маршрутках чуємо пісні, які не мають ніякого патріотичного змісту, спотворюють реальність, в якій ми живемо», - розповів Володимир Гунчик.

Він зауважив, що, під час співбесіди у Адміністрації Президента напередодні вступу на посаду голови ОДА, йому наголосили, що одним із головних його завдань, окрім вирішення економічних питань, є забезпечення інформаційної безпеки.

Голова облдержадміністрації подякував присутнім за розуміння ситуації, витримку, а деколи і за мужність. Адже, мовляв, телеоператори, журналісти, які працюють з мікрофоном у руці, усе частіше надягають бронежилет. З його слів, рольмедійників у вирішенні проблем, що існують в суспільстві, в Україні та на Волині – величезна.



Почесні грамоти облдержадміністрації отримали працівники телерадіокомпаній та підприємств зв’язку за вагомий особистий внесок у розвиток радіо та телебачення області, високу професійну майстерність, багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи у забезпеченні споживачів засобами зв’язку.

Голова облради Валентин Вітер визнав, що робота працівників радіо, телебачення та зв’язку - непроста, адже працювати доводиться і у дощ, і в сніг, або навіть тоді, коли немає бажання розмовляти з людьми. З його слів, саме ці працівники формують суспільну думку щодо того, що відбувається в країні. Він закликав їх бути професіоналами, адже саме в їхніх руках - думка громади та можливість сформувати правильну українську націю.



«Я дякую вам за креативність, правильне висвітлення проблем, за «дзеркало життя», за те, що ви розповідаєте про героїв Майдану та АТО, за те, що даєте можливість знати, бачити, чути і відчувати те, що відбувається в нашій державі», - звернувся до присутніх голова Волиньради, нагородивши почесними грамотами обласної ради заслужених працівників галузі.



Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що «хтось сіє хліб, а хтось – духовний хліб». З його слів, працівники галузі вкладають у духовну зернину свою душу. Він побажав, щоб зернина доброти та правди проросла у кожній людині. Лише тоді Україна буде такою, про яку ми мріємо її бачити.



Наприкінці заходу представник Національної ради з питань телебачення та радіомовлення у Волинській області Степан Родич зауважив, що держава нині переживає дуже складний час. На його думку, від присутніх залежать мир та спокій в області. Він нагородив грамотами нацради декількох видатних працівників галузі.

«Ми дивимося телевізор, але не бачимо телеоператора, який знімає усе для нас. Валерій насправді заслужив цю високу нагороду», - зауважив Степан Родич, вручаючи грамоту провідному телеоператору ТВО «Телебачення» Волинської ОДТРК Валерію Фетисову.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
споживач інформації Показати IP 14 Листопада 2014 20:39
Якось так складається, що нікому Степана Родича (ідеолога Анатолія Француза), викинути на смітник. А журналістів вітаю зі святом. Щастя, здоровя, творчих успіхів!!!!!!
Миколай Показати IP 14 Листопада 2014 21:27
А вічного заздрісника, що "споживач інформації " явно жаба дусить від того що недолуге і ображене природою. От і пише всяку всячину на успішних людей...
cinematograph Показати IP 14 Листопада 2014 22:10
А взагалі вітання журналістів тут недоречне, бо є окремо свято журналістів, а у неділю день телебачення, радіо та зв'язку!!!
Анонімний до cinematograph Показати IP 14 Листопада 2014 23:27
але ж на телебаченні і радіо теж працюють журналісти:)
Анонім Показати IP 14 Листопада 2014 22:35
Міський голова дає грамоту за сумлінне освітлення праці міської ради. Если этот награжденный разносил бы городской совет в своих публикациях, то он получил бы эту грамоту?
Всім Показати IP 15 Листопада 2014 20:06
Волинські ЗМІ ніколи не формували громадську думку. Розносили плітки, переказували від центральних ЗМІ. Місцеві ЗМІ будуть професійними і впливовими тоді, коли встановиться повноцінне самоврядування і коли різного роду керівники будуть не підкуповувати журналістів, а заглядати їм в очі. І ви журналісти це добре знаєте і про це думаєте, особливо коли в чергове отримуєте наганяю від свого начальника, якого перед тим добряче "обробив" або міський, або районний, або обласний начальник. Від вас не чекають професійності, а слухняності і покірності. Якщо згідні - то не витирайте, а ні, то поспішить ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus