USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку вкрали Mercedes та Mitsubishi: крадій відсидить 8 років

13 Грудня 2020 15:57
Чоловік, який у Луцьку вкрав два автомобілі – Mercedes та Mitsubishi, потрапив за ґрати на вісім років.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, у 2017 році злочинець здійснив дві крадіжки автомобілів. 22 вересня він викрав бус Merсedes-Benz 614 з паркувального майданчика біля ринку «Пасаж» на вулиці Карпенка-Карого. Вкрадене авто злодій залишив на перехресті доріг, що неподалік дитячого табору «Ровесник» в Заборолі.

Ще одну крадіжку він здійснив рівно через місяць, вкравши з території «Мостозагін №60» ВАТ «Мостобуд» Mitsubishi Pajero. Автомобіль йому передали для ремонту, однак він виїхав ним з території підприємства та скоїв ДТП у селі Всеволодівка Луцького району.

Крадій у суді свою вину не визнав, відкинувши усі звинувачення. Незважаючи на це, його винуватість була доведена доказами.

Врахувавши всі обставини справи, суд призначив злочинцю покарання у виді восьми років позбавлення волі.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вячеслав Показати IP 14 Грудня 2020 17:12
что за паскудные людишки! не боюсь этого слова. идет судовый процесс и все уже решили вор! а что следователь жук и мосюк сфабриковали справу это как вам? нет ни одного доказа, одни припушения и все как шакалы готовы порвать невинного человека. да он по просьбе екс владельца ремонтировал старий поджеро. ну жрать захотел и поехал по глупости домой поесть и по дороге разбил машину. у него ключи, документы и рассказ владельца как завести убрав секретки. разбил. проступок.за него он готов заплатить возместив ущерб. но" владелец " захотел сначала 12 тыс потом 14 а потом 16тыс американцев. не хило? за старый драндулет 05 года. парень наивный! при разборках его спросили ты подезжал на бусе мерседесе домой 22 10 ? да говорит он я каждый день езжу ..ага значит ты угнал его. да нет я подсел пасажиром на кольце. нет мы тебя все одно посадим. сфабриковали справу и передали в суд асудьи у нас получая от70 до100тыс наивные ребята. не разбираясь в деталях без единого доказательстваосновываясь на припущениях влепили парю 8 как за убийство. подехал домой сознался что рядом стоял! идет подготовка к опеляции и кэтому издатеольству будет судовый иск! нет окончательного решения! и это давление на участников судового процесса. ОБОЛГАЛИ!
!!! до вячеслав Показати IP 15 Грудня 2020 09:34
Якщо все так, то знайдіть адвоката, АЛЕ ХОРОШОГО, і пишіть апеляцію. Пишіть і відстоюйте свою позицію, бо на профівикрадача цей випадок явно не тягне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus