USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку вкрали комп’ютери із лабораторії МОЗ України

13 Грудня 2019 12:33
Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника, котрий у ніч на понеділок, 9 грудня, в Луцьку із приміщення обласного лабораторного центру МОЗ України викрав різноманітну оргтехніку на 20 тис. грн, інформує поліція Волині.

У понеділок, 9 грудня, із заявою про крадіжку до поліції звернувся завідувач лабораторії. За його словами, невідомий злодій через вікно проник у кабінет закладу та викрав два комп’ютери, монітори та мишки. Сума завданих матеріальних збитків склала 20 тис. грн.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий за подібні злочини 34-річний місцевий житель. Його затримали. Частину викраденого майна вилучили.

Слідчі повідомили зловмисникові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, поєднану із проникненням у приміщення. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
" Показати IP 13 Грудня 2019 14:19
А як би вбив людину -то відпустили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus