USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку водія Mercedes двічі за 10 днів ловили під наркотиками: він отримав дві постанови на 100 тис. грн штрафів

25 Лютого 2024 18:12
В обласному центрі Волині водій отримав дві судових постанови про водіння у стані наркотичного сп’яніння: його спіймали двічі протягом десяти днів.

Як ідеться в першій постанові Луцького міськрайонного суду, 8 грудня минулого року в післяобідню пору Богдан К. керував Mercedes-Benz 230 на вулиці Київський майдан, 4. У водія були ознаки наркотичного сп’яніння, але від огляду водій відмовився.

Суд визнав його винним за ч. 3 ст. 130 КУпАП та оштрафував на 51 тисячу гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами на десять років.

Читати ще: На Волині за кермом KIA зупинили військовослужбовця під наркотиками: як його покарав суд

З іншої постанови стало відомо, що менше ніж за десять днів Богдан К. знову попався за кермом під наркотиками. 17 грудня за кермом того ж авто його спіймали на вулиці Івана Кожедуба, 18. Цього разу правоохоронці склали на нього і протокол за водіння без посвідчення водія, адже чоловіка раніше було позбавлено права керувати транспортними засобами.

Суд наклав аналогічне з попереднім стягнення – 51 тисяча штрафу та десять років без права керувати транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus