USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку водій автобуса побив ветерана-афганця, шукають свідків

29 Січня 2019 12:18
Водій рейсового автобуса вдарив пасажира через словесну суперечку, – розповідає Володимир Ковальчук. Натомість водій і свідок переконують, що пасажир був напідпитку і сам травмувався. Нині ж постраждалий шукає свідків інциденту, адже правоохоронці закрили справу щодо його побиття.

В редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернувся волинянин Володимир Ковальчук, який розповів, що його, через словесний конфлікт, побив водій автобуса «Луцьк-Суховоля».

Інцидент трапився 15 січня. Зі слів Володимира Ковальчука, він їхав з села Баківці до Луцька. За кермом автобуса був візуально знайомий йому водій, з яким вони розмовляли, проте виникла суперечка щодо пільгового проїзду громадян.

«Він (водій, ВН) каже мені, мовляв скоро всі пільги афганцям відмінять, і будете їздити і платити як всі. А я ветеран війни, у мене нагороди є, мені було образливо таке чути», – каже Володимир Ковальчук.

Зі слів постраждалого, вже у Луцьку водій дещо змінив напрямок руху, поїхавши не по маршруту. На зауваження про це водій зупинився та вивів чоловіка з автобуса.

«Він вивів мене і вдарив чимось в лице, причому дуже сильно, бо я частково втратив свідомість. Після цього сів назад у автобус. Там люди дали мені серветки, я витерся і доїхав до центру міста, вийшов з автобуса», – пригадує чоловік та додає, що був тверезим, громадський порядок не порушував.

Вже наступного дня постраждалий звернувся в травмпункт, аби зафіксувати побої водія.
Так виглядало обличчя чоловіка після удару
Так виглядало обличчя чоловіка після удару
Проте сам водій заявляє, що постраждалий буцімто вів себе зухвало і нецензурно лаявся, через що він був змушений висадити пасажира з автобуса. Правоохоронцям водій повідомив, що вивів Ковальчука з автобуса та не наносив ударів. З його слів, травмуватись чоловік міг сам, впавши обличчям донизу.

Проте, зі слів постраждалого, саме водій вдарив його в лице:

«Як я міг так впасти, що на обличчі – ні подряпини, а травма суто носа? Не може людина від падіння отримати такі травми».

Слова водія підтвердила свідок Оксана Смоленська. Мовляв, Володимир Ковальчук був напідпитку та голосно розмовляв в автобусі. Також заявила, що водій не бив пасажира.

Проте, зі слів Володимира Ковальчука, свідок не могла цього бачити, адже не перебувала в автобусі.

«Ця жінка частенько випиває. Ймовірно, водій заплатив їй, аби вона сказала ці слова. Тому я шукаю будь-кого, хто в той час їхав в автобусі і був свідком цих подій. Бо правоохоронці, спираючись на її свідчення і покази водія, закрили справу, а я хочу добитись справедливості», – пояснює чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Чогось Показати IP 29 Січня 2019 13:21
Може бути і така картина. Тато водій автобуса приходить додому після роботи, а дітки і жінка - що ти нам купив? А він гордо - грошей немає - я сьогодні весь день пільговиків возив!
Правдоруб до Чогось Показати IP 29 Січня 2019 14:59
А може бути і така картина: пасажирів більше немає бо тому що ціну на проїзд підняли і їм дешевше скинутись на бензин водію якогось попутнього авто та разом доїхати до Луцька.
Анонім Показати IP 29 Січня 2019 13:51
Коли тато щодня приносить гроші додому,то тоді він їх краде у хазяїна автобусу...Якось так!
не байдужий Показати IP 29 Січня 2019 13:56
Я проти пільг, але якщо затверджено то виконуйте. Влада не відшкодовує перевезення пільговиків, напишіть про це оголошення. П"яний пасажир і веде себе неадекватно, викликай поліцію. Ввечері 5 бугаїв зайде, ніхто не заплатить і ведуть себе хамські то водій рота закриє той і навіть зауваження не зробить. Бо втомлени і до дітей і дружини хоче.
Активіст Показати IP 29 Січня 2019 14:26
Досвистівся.
51 незнаменита Показати IP 29 Січня 2019 14:36
Добре шо хоть не атошного
ас Показати IP 29 Січня 2019 15:23
теж мені воін по носі получив дякувати маєш а то ябіда жаліється так і воював нормальний б ніколи не поскаржився
Та ну Показати IP 29 Січня 2019 18:27
Знаю його цього авганця. У нього не всі вдома, ще й випити полюбляє. Думаю все зовсім не так було. Напевно водієві допік або й сам десь спяну носа собі розтовк.
БєльскаЯ Показати IP 29 Січня 2019 21:30
Задрали з тими героями...
Лучанин Показати IP 1 Лютого 2019 09:13
Господи, дядьку, тобі з твоєю звичкою напиватись і хамити всім підряд взагалі ще пощастило. Я б на місці пасажирів ще тобі добавив би. Вчись вести себе адекватно і тримати рота закритим, то і получати по носі не будеш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus