USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку водій ВАЗ, який на смерть збив чоловіка на переході, відбувся умовним

13 Червня 2021 15:09
В обласному центрі Волині судили водія ВАЗ, який на смерть збив чоловіка на нерегульованому пішохідному переході. Луцький міськрайонний суд призначив винуватцю ДТП три роки умовного покарання.

Аварія трапилася 2 листопада минулого року на вулиці Полонківській у вечірню пору. Водій ВАЗ 2101, перевищивши допустиму швидкість у населених пунктах, допустив наїзд на чоловіка, який з велосипедом перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. В результаті ДТП пішохід отримав травми несумісні з життям.

У суді обвинувачений повністю визнав свою вину та попросив вибачення у потерпілих. Відзначимо, що потерпілі не наполягали на суворому покаранні, обвинувачений виплатив їм 150 тисяч гривень.

Врахувавши всі обставини, суд призначив водію покарання у виді п’яти років позбавлення волі, змінивши його на три роки умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ABC Показати IP 13 Червня 2021 19:31
Країна, у якій життя людини купується і продається недорого.
олександр Показати IP 14 Червня 2021 08:27
цікаво хто суддя і скільки тому довічному грішнику заплатили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus